Altın & Gümüş

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu. Son günlerde düşüşe geçen altın için yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Son günlerde düşüşe geçen altın için yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Düşüşler karşısında endişelenen yatırımcılar için açıklama geldi. Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacaki Yatırımcılar bu haberi bekliyordu...

ALTINDA GERİ SAYIM BAŞLADI!

Altının gözü Perşembe günü yapılacak olan Merkez Bankası faiz kararıne çevrildi. Herkes Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

 

Gram altın fiyatlarında fiziki anlamda 1.478 TL ile 1.490 TL arasında sürekli değişiklik yaşandığını belirten İslam Memiş, kararını beklemekten yana kullandığını belirtti. 

İslam Memiş, 1.450 TL ve daha düşük olan rakamların geleceğini söyleyerek düşüşleri beklediğini söyledi. 

3 GÜN SONRA ALTIN FİYATLARI BÖYLE OLACAK!

Gram altın fiyatlarının 1 sene içerisinde 1.550 TL seviyelerine yükseleceğini söyleyen uzman isim dolar kurunun serbest bırakılması halinde yeni hedefinin 1.650 TL'ye yükseleceğini kaydetti.

 

3 gün sonrasındaki Merkez Bankası kararı sonrasında altında yeni bir yol haritası belirleyeceklerini ifade etti.

Gram altın fiatlarında 1500 TL seviyelerinin görüldüğünü söyleyen Memiş, bu seviyelerden asla altın alınmaması gerektiğine vurgu yaptı. 

 

ALTIN MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINA ODAKLANDI!

İslam Memiş, tüm dikkatini faiz kararına verdiğini duyurdu. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından 22 Haziran tarihinde açıklanacak faiz kararına kadar karar vermeyeceğini açıkladı.  Bugün altın fiyatları aşağı yönlü hareket ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1951 dolardan işlem görüyor.  Gram altın 1476 TL, çeyrek altın 2411 TL, yarım altın 4822 TL, tam altın fiyatı 9601 TL, ata altın fiyatı 9850 TL'den işlem görüyor. 

İslam Memiş altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi! 

Altın dur durak bilmiyor! İslam Memiş elinde altın olanları önceden uyardı! Gram altın 1485 lirayı aştı geliyor

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Dolar 2 gün sonra bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!