Kent Haberleri

Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın!

Altın fiyatları son açıklanan veriler sonrasında 13 ayın zirvesinden düşmeye başladı. Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın!  Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekordan rekora koşarken, bu hafta Fed kritik gazi kararına yönelik gelen açıklamalar sonrası sert düştü. Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın!

ALTINDA HAYALLER SUYA DÜŞTÜ!

Altın piyasasında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları, güçlü PMI verilerinin Mayıs ayında merkez bankalarından gelecek faiz artırımlarına yönelik beklentileri desteklemesiyle, 13 Nisan'daki 13 ayın zirvesi olan 2.040 dolardan 1.980 dolara kadar düşmesine neden oldu.

Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın!

ALTIN İÇİN ÖYLE BİR YORUM GELDİ Kİ...

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor.  Düşüş karşısında endişelenen yatırımcılar ''altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Konu ile ilgili kritik açıklama RJO Futures'ın kıdemli piyasa stratejisti Frank Cholly'den geldi.  Cholly'e göre, Fed'in gelecek ay faiz oranlarını çeyrek puan artıracağını söyleyerek şu açıklamaları yaptı:

''Altının 2.000 doların üzerinde veya altında olmasıyla ilgili büyük bir belirsizlik var. Bu seviyelerde yükselişim devam ediyor. Fed'in durup beklemesi gereken bir noktaya geleceğiz." dedi.

TD Securities'in küresel emtia stratejisi başkanı Bart Melek, "Piyasalar bir düşüş bekliyordu. Ayrıca insanlar ABD dolarının düşeceğini ve kısa pozisyon alacağını düşündüler.

 Ve ekonomik veriler yükselirken, muhtemelen bir miktar açık pozisyon görüyoruz. Fed'in bu şahin duruşu sürdürmeme olasılığı daha yüksek. Mayıs için 25 baz puanlık bir artış daha yapma yolunda ve bundan sonra bir artış daha yapma riski daha var." ifadelerini kullandı.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyaları milyonlarca yatırımcının odağında. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.Bugün altın fiyatları güne aşağı yönlü başladı. Ons altın 1983 dolar, gram altın 1355 TL oldu. 

İslam Memiş gümüş için net rakamı açıkladı! Elinde gümüş olanlar hazır olun! O rakam geliyor

Altın tam şaha kalktı derken beklenmeyen düşüş! 22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları 

Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!