Ekonomi

Altında herkes tek bir noktaya ümit bağladı! Bu yaşanırsa yatırım yapanlar bayram edecek

Altında FED'in baskısı sürüyor. Gram altın 900 liranın altına gerilerken, yaz aylarında dünyaevine girmesi beklenen 1 milyon kişiyle birlikte altın fiyatlarında kıpırdanma bekleniyor. Amerikan Merkez Bankası FED'in altın fiyatları üzerinde baskısı sürüyor

 

Dünya genelinde yaşanan gelişmeler, altın fiyatlarını doğrudan etkilemeye devan ediyor. Amerikan Merkez Bankası FED'in altın fiyatları üzerinde baskısı sürüyor. Özellikle bugün açıklanacak faiz kararının altın fiyatlarında ciddi bir etkisi olduğu biliniyor.

YÜZDE 2'YE YAKIN DÜŞÜŞ

2022'nin ilk ayındaki düşüşün ardından spot altın fiyatları geçen nisan ayını da düşüşle kapattı. Altın fiyatları 1.937 dolarla başladığı nisan ayı içerisinde 2.000 dolar sınırına kadar tırmandıktan sonra son haftalardaki sert düşüşlerle 1.900 doların altına inmişti. Altındaki düşüş Fed baskısıyla mayıs ayının ilk işlemgününde de sürüyor. Spot altının onsu bugün yüzde 2'ye yaklaşan düşüşle 1.854 dolara kadar geriledi.

DÜĞÜNLER ÜMİDİ ARTIRDI

Altında gözler ise bu yaz yapılacak düğünlere çevrildi. Başta altına yatırım yapanlar olmak üzere kuyumcular da düğünlerde yaşanacak hareketlilikle altın piyasasının yeniden eski rayına oturmasını bekliyor. 1 milyonun üzerinde kişinin evleneceği öğrenildi.

 

Elinde doları olanlar, adım atmadan önce dikkat! Dolar bugün ne kadar? İşte 3 Mayıs 2022 dolar kuru!

 Doları olanlar için bomba adım! Geri sayım başladı saat belli oldu

 Maaşlardaki kritik rakam belli oldu! 6 bin lira olarak açıklandı