Kent Haberleri

Altında noel baba rallisi uyarısı! Sürpriz rakam şimdi paylaşıldı! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 1100 lira seviyelerine kadar ulaşırken analistlerden altında noel baba rallisi uyarısı geldi. Elinde 1 gram bile altını olan acil bakın! Sürpriz rakam şimdi paylaşıldı! Yılın bitmesine yakın şu son günlerde analistlerden altın tahminleri gelmeye başladı

Altın fiyatlarında yukarı yönlü hareket devam ediyor. Yılın bitmesine yakın şu son günlerde analistlerden altın tahminleri gelmeye başladı. Analistler altın için sürpriz rakam açıklamasından bulunarak boel baba rallisi uyarısında bulundu. Elinde 1 gram bile altını oaln aci bakın! 

ALTINDA NOEL BABA RALLİSİ UYARISI!

Altın fiyatlarında çıkış hareketi devam ediyor. Alrın fiyatları, yeni yıl öncesi son işlem haftasına girerken altında hızlı bir yükseliş bekleniyor. Uzmanlara göre ons altına 1.800 dolar seviyesi aşağı yönlü kırılmadığı sürece bu seviyeye doğru geri çekilmeler piyasada alış fırsatı olarak değerlendirilecek.

Analistler 1.815 dolar üzerinde kalıcılık durumunda 1.820, 1.825 ve 1.828 dolar seviyeleri direnç bölgeleri olacağını belirtti.

Orta vadede ise 1.840, 1.880 ve 1.900 dolar seviyeleri direnç bölgesi olarak gösteriliyor. 

Fed yetkililerinden yıl sonuna kadar açıklama yapmayacak olması ile risk iştahının arttığını söyleyen uzmanlar, artışları Santa rallisine hazırlık olarak görüyor.

Yurt dışı piyasalarda yılın son günlerinde yaşanan sert yükselişler Santa Rallisi ya da Noel Baba Rallisi olarak açıklanıyor.

ELİNDE 1 GRAM BİLE ALTINI OLAN ACİL BAKSIN!

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından haftanın son işlem gününde yukarıyönlü hareket etmeye devam ediyor. Vatandaşlar ''bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım ve tam altın ne kadar oldu? Ata altın ve Atabeşli altın kaç lira'' sorularını sorgulatıyor.

Altının ons fiyatı şu dakikalarda  1797 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1098 lira, çeyrek altın 1796 liradan satışa sunuluyor. Yarım altın bugün 3591 lira, tam altın ise 7149 liradan işlem görüyor.  Ata altın bugün 7341 lira, Atabeşli altın 36,520 liradan satılıyor.

Altın frene bastı! Bu rakamları görenler hayrete düştü! Elinde altını olan acil baksın! 23 Aralık 2022 altın fiyatları

İslam Memiş elinde dolar ve euro olanlara korkutan haberi verdi! Bunu yapan tepetaklak olacak! Aman dikkat!

Altın bugün ne kadar? 22 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum