Kent Haberleri

Altında nokta atışı yapan ünlü ekonomistten altına ilişkin kıyamet senaryosu! O tarihte 2 bin TL olacak!

İslam Memiş altın için bomba gibi tahminlerde bulundu. Altın hakkında bütün söylenenleri bir kenara bırakın! Elinde altın bulunanlar sevinçten havalara uçacak. Detaylar haberimizde... Gram altın fiyatına ilişkin yapmış olduğu her tahmini gerçekleşen ve insanların yüzünü güldüren ünlü ekonomist şubat ayı için yeni bir tahminde bulundu

Ünlü ekonomist İslam Memiş'in altın hakkında tahminleri birçok kişi tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Gram altın fiyatına ilişkin yapmış olduğu her tahmini gerçekleşen ve insanların yüzünü güldüren ünlü ekonomist şubat ayı için yeni bir tahminde bulundu.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 2 bin TL olacağı tarihi söyledi. Gram altın değeri o tarihte zirveyi görecek. Aklınızdaki tüm rakamları unutun. Çünkü altın fiyatlarında yeni bir dönem olacak.

Peki, gram altın kaç TL olacak? Ekonomist İslam Memiş'in altın fiyatlarına ilişkin şoke eden tahminleri haberimizde...

ÜNLÜ EKONOMİST TARİH VERDİ

İslam Memiş, herkesin beklediği altın tahminlerini paylaştı. Altın fiyatlarında artışın 2023’te de devam ettiğini hatırlatan Memiş, ilave olarak beklemekte olduğu yeni rakamı da takipçilerine aktardı. 15 Şubat’a dikkat çeken ve bu tarihten sonra hızlı bir yükseliş trendi başlamasını beklediğini belirten İslam Memiş, altının değerinin ilk etapta 1.550 TL olacağını belirtti. Ancak altın fiyatlarının buralarda sabit kalmayacağını da söyleyen ünlü ekonomist, bu yılın sonuna kadar 2 bin liraya varan bir yükseliş öngördüğünü aktardı.

Son dönemlerde altın fiyatlarında agresif bir hareketliliğin hakim olduğunu belirten İslam Memiş, yaşanan bu hızlı yükseliş ve düşüşlerin devamlı olmadığını ve altında istikrarın önümüzdeki günlerde olacağını ifade etti.

Uzun vade yatırımlarında bulunmanın daha doğru olduğunun da vurgulayan İslam Memiş, 1850 doların altında bir fiyatlandırma beklemediğini aktarırken 2023’te 2 bin doların üzerine odaklanacaklarını ifade etti.

GÜMÜŞ YATIRIMI YAPABİLİRSİNİZ

2023’te kazandıracak bir başka yatırım aracının da Gümüş yatırımı olduğunu ifade eden ünlü Ekonomist, 2022’den bu yana gümüş konusunda da vatandaşlara tavsiyelerde bulunduğunu tekrar etti. Gümüşün de hızlı bir yükseliş trendi içinde bulunduğunu ve değerinin arttığını belirten İslam Memiş, yatırımlarını çeşitlendirmek isteyen kişilerin gümüşü de tercih edebileceklerini söyledi.

Altın ve dolar için kıyamet senaryoları! 6 kurum peş peşe senaryoları sıraladı!

Bankalarda yeni dönem! Hazine ve Maliye Bakanlığı resmen açıkladı!

Kanada, Almanya ve İngiltere işçi alımı için ilan yayınlandı!3.500 Euro maaşla istihdam edilecek personeller alınacak!