Altın & Gümüş

Altında olacaklar tek tek açıklandı! 3 ay sonraki rakamı duyan inanamadı! 1 gram bile altını olanlar hemen siz de bakın!

Finans analisti İslam Memiş, altında olacakları tek tek açıkladı...1 gram bile altını olanlar hemen siz de bakın...İşte altında son dakika...Konu ile ilgili olarak aktarılan  detaylara göre, Borsa İstanbul günü rekorla kapattı, gram altın ise yükselişine devam ediyor

Avrupa Merkez Bankası'nın faizi yüzde 75 baz puan artırması piyasaları da salladı. Konu ile ilgili olarak aktarılan  detaylara göre, Borsa İstanbul günü rekorla kapattı, gram altın ise yükselişine devam ediyor. 

Yine verilen bilgilere göre, dolar ve Euro’da da yükselişler yatırımcıların yüzünü güldürdü. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Finans analisti İslam Memiş, doların fiyatına dikkat çekti ve “Gram altın pozitif ayrışıyor” şeklinde konuştu. İslam Memiş ayrıca Eylül için tahminlerini paylaştı.

Peki İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili olarak neler söyledi? Altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? İşte detaylar...

TGRT Haber'den Gülden Kılıç'ın haberine göre, Eylül ayıyla beraber piyasalarda başlayan hareketlilik, zirveye doğru gidiyor.  Avrupa Merkez Bankasının 75 baz puanlık faiz artırma kararı piyasaları da adeta salladı. Aktarılan detaylara göre, önümüzdeki haftalarda Amerikan Merkez Bankası (Fed) ile Türkiye Merkez Bankası da (TCMB) art arta politika faizini belirleyecek. Diğer bir tarafdan bugün de üst üste rekorlar tazeleyen Borsa İstanbul, hem yurt içi hem de yabancı yatırımcının ilgi odağına girdi. Ayrıca buna paralel olarak dolar, Euro ve gram altında da gözle görülür bir artışlar gözleniyor.

Merkez Bankalarının merakla beklenen faiz kararlarına kilitlenen piyasada “Gram altın alalım mı satalım mı?”, “Dolar kaç lira olacak?” soruları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.

TGRT Haber'de piyasaları yorumlayan finans analisti İslam Memiş, gram altın için yıl sonu hedefinin halen geçerli olduğuna değinerek, tüm emtiaların yükselişe geçtiğini söyledi. İslam Memiş dolar için Eylül sonunda düşüş beklediğini de söyledi.

DOLAR DÜŞECEK Mİ?

Yine aktarılan detaylara göre, Borsa İstanbul, yüzde 3’ün üzerinde bir artışla adeta rekor üstüne rekor kırdı. Yukarı yönlü hareketin sürüp sürmeyeceği konusunda önemli değerlendirmeler yapan İslam Memiş, borsanın 3.500 seviyesinde ve rekor tazelemeye devam ettiğini dile getirerek, sistemin desteklediği bir borsa olduğunu söyleyerek, ayrıca farklı ödeme araçlarının getirisi olmadığı için yatırımcının borsaya yöneldiğini söyledi.

İslam Memiş yaptığı açıklamada geçen yıl da bu senaryoyu gördüklerini söyleyerek, seçim sürecinde olduğu için borsanın desteklendiğini düşündüğünü söyledi. Yükselişlerin soluksuz devam edişinin biraz risk oluşturduğunu kaydeden İslam Memiş, 3.000 puan seviyesi civarında teknik olarak düzeltmeye ihtiyaç olduğunu ve dolarda Eylül sonunda bir düşüş beklediğini söyledi. İslam Memiş, "Bu gerçekleşirse dolar/TL kurunu etkileyecektir." dedi. 

GRAM ALTIN YÜKSELECEK Mİ? 

İslam Memiş yaptığı açıklamada yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının dün 1.000 lira altına düşmesine rağmen bugün yeninden yükselişe geçmesini de değerlendirdi. İslam Memiş, pozitif yükselişin sürdüğüne değinerek, yıl sonunda gram altın için 1.400 lira tahmininin devam ettiğini söyleyerek, dolar/TL kurunda bir geri çekilme görülmesi durumunda ancak gram altında 1.000 liranın altının konuşulabileceğini dile getirdi.

 

Maaşlarda son dakika zam depremi! Emeklilerin 2023 zamları tek tek hesaplandı! Duyan inanamadı! Hemen bakın

Asgari ücrette zam fitili ateşlendi! Asgari ücretliler şimdi her şeyi bırakın, acilen bu son dakika haberine bakın!

Yastık altında 2 bin liranız varsa hemen bu 2+1 ev fırsatına göz atın! TOKİ'den Eylül müjdesi!