Kent Haberleri

Altında resmen kıyamet koptu! Gram altın 10 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı duyanların ağzı bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarında resmen kıyamet koptu! Gram altın 10 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı duyanların ağzı bir karış açık kaldı...Açıklanan resmi rakamlara göre, geçtiğimiz haftalarda düşmeye başlayan altın fiyatları bu hafta itibarıyla toparlanmaya başladı

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, geçtiğimiz haftalarda düşmeye başlayan altın fiyatları bu hafta itibarıyla toparlanmaya başladı. 

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarında resmen kıyamet koptu! Gram altın 10 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı duyanların ağzı bir karış açık kaldı...

Yatırımcıların en çok takip ettiği ve araştırdığı isimler arasında yer alan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kasım ayı ile ilgili çok önemli tahminler yaptı. 

Haber Global'de yer alan habere göre, Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş, söz konusu düşüşten sonra yeniden yükseliş eğilimine geçen altının 10 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. 

İSLAM MEMİŞ ALTININ NE KADAR OLACAĞINI DUYURDU

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın ile ilgili olarak yaptığı tahminlerde altının Kasım ayının ortalarına doğru yükselmeye başlayacağını söyledi.

GRAM ALTIN 10 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK

Yaptığı son dakika açıklamalarıyla gündeme oturan Altının Efendisi İslam Memiş, altında Kasım aylarında yeni rekorlar görüleceğini kaydetti.

Altın Adam İslam Memiş yaptığı açıklamada gram altın TL yeni zirvelerle kademeli yükselişlere devam edeceğini ve Kasım ayında yeni zirveler görüleceğini belirterek, altının 10 gün sonra ne kadar olacağını da açıkladı.

Peki altın 10 gün sonra ne kadar olacak? Gram altın yükselecek mi? Gram altın Kasım ayında ne kadar olacak? İşte Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş'in konu ile ilgili olarak yaptığı bomba açıklama...

İslam Memiş konu ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamalarında 1040, 1060, 1090 derken, kasım ayının ortalarında 1200-1280'lerin görüleceğini duyurdu.

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekli maaşı hesaplamaları tepetaklak oldu! 1 Ocak 2023 emekli  maaşını öğrenmek isteyenler hemen bakın!