Kent Haberleri

Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra geleceği rakam ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altının ons fiyatı dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra rekora bir adım daha yaklaştı. Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Altında rota oluşturuldu

Ons altın fiyatı ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselişe geçerek 2070 dolar oldu. Altında rota oluşturuldu. Altının 9 ay sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

ALTIN FİYATLARI YÜZDE 12 ARTTI!

Altın fiyatları, yıl başından bugüne yüzde 12 artış kaydetti. BCA Research'ün baş döviz stratejisti Chester Ntonifor, yatırımcı talebinin yüksek fiyatları desteklediğini söyledi. 

ALTIN 9 AY SONRA BU KADAR OLACAK!

BCA Research' e göre  altının 9 ay ile 12 ay arasında 2.200 dolar seviyesine yükselmesi bekleniyor.

Analiste göre, altın fiyatlarının yükselmesininin birincil gücü dolardaki zayıflık olarak görülüyor.

 

Ntonifor, "ABD doları, 2000 yılının başlarında küresel rezervlerin yaklaşık yüzde 70'ini oluşturuyordu. Şu anda yüzde 60'a düştü. Altının payı 2015'te yüzde 6'dan yüzde 10'a yükseldi. Dolardan arındırma eli kulağında bir şey değil.'' dedi.

Altın fiyatlarındaki yükselişlerin doların değer kaybetmesi ile olacağını belirten analist ''dolar düşerse altın daha da yükselir'' dedi. 

ALTINDA SON DURUM NE?

11 Mayıs Perşembe günü yatırımcılar güne rekor altın fiyatları ile uyandı. ALtın fiyatları rekora bir adım daha yaklaştı. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar ''bugün altın fiyatları ne kadar? 11 Mayıs Perşembe altın fiyatları kaç lira? Altın fiyatları kaç TL?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor.

Bugün ons altın 2.027 dolar, gram altın 1.424 lira, çeyrek altın 2.349 lira, yarım altın 4.713 lira, tam altın 9.397 liradan satılıyor.

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

18 TL'ye yükselen gümüşün geleceği rekor belli oldu! Altının efendisi İslam Memiş tarih verdi!

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları