Kent Haberleri

Altında son noktayı Altının Efendisi İslam Memiş koydu! Gram altın Kasım ayında işte bu kadar olacak! Hemen göz atın!

Altında son noktayı Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş koydu. Gram altın Kasım ayında işte bu kadar olacak! Hemen göz atın...Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Fed'in faiz artışlarında yavaşlamaya gideceğine dair beklentiler dolarda gerilemeye sebep oldu

Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı ve gelecek hafta yapılacak olan Fed toplantısı öncesinde piyasalarda hareketlilik hız kesmeden sürüyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Fed'in faiz artışlarında yavaşlamaya gideceğine dair beklentiler dolarda gerilemeye sebep oldu. 

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolarda gerileme olacağına belirterek altında yeni rekor için de tarih verdi. TGRT Haber'de son durumu değerlendiren İslam Memiş, altının rekora hazırlandığını dile getirerek, Kasım ayını işaret etti.

Dolar endeksi en düşük seviyelerinde

Yeni Akit'in aktardığına göre, rekor üzerine rekor kırarak gelişmekte olan para birimlerini baskılayan dolar endeksi 110 seviyesinin altına düşerek piyasaların da tersine dönmesine neden oldu. Doların altı para birimine karşı performansını gösteren endeks, 109,5 ile 20 Eylül tarihinden bu yana en düşük seviyeyi gördü. Endeks 109,8'de dengelenirken bir ay önce 20 senenin zirvesini görerek 114 seviyesine kadar çıkmıştı.

Yaşanan gelişmelerden sonra altın fiyatları da yükselmeye başladı. Geçtiğimiz gün altın, bin lirayı test etti. Yine verilen detaylara göre, sarı metalin fiyatlanmasında dalgalanmalar sürüyor. 

Peki gram altın ne kadar olacak? Altın Kasım ayında ne kadar olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

KASIM AYINDA REKOR GELEBİLİR

Gündemden düşmeyen altın ile ilgili önemli açıklamalar yapan Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatında dip seviyelerin test edildiğini dile getirerek, “TL tarafına bakılduğubda doların ekranlarda 18,61 lira olduğunu ama Kapalı Çarşı piyasasındaki önemli gelişmeye değinerek, Doların 18,62 ve 18,64 lira civarında olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamalarda altın piyasalarını da değerlendiren İslam Memiş altında dip seviyelerin test edildiğini dile getirerek, "Ons altında 1500 doları bekleyen de var, 2. 200 doları bekleyen de var." diyerek, altın fiyatlarının Kasım ayında yeniden 1.000 liranın üzerinde olacağı söyledi. İslam Memiş ayrıca Kasım ayı için yeni rekorların sinyallerini de verdi. 

4 bankada 7 şiddetinde deprem! Garanti, Ziraat, Halkbank, Akbank tek tek açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı!

Emekli promosyonlarında büyük deprem! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat resmen açıkladı! Duyanların ağzı 1 karış açık kaldı!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emekli maaşları bir bir şekillendi! Emekli zam tablosunda büyük deprem! Hemen göz atın!