Kent Haberleri

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!  Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes buraya baksın!

Altın analisti İslam Memiş, Haziran ayını işaret ederek altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı.  

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes buraya baksın!

ALTINDA SON TREN KALKIYOR!

Altının gramı güne yükselişle başladı. Gram altın 1248 lira olurken İslam Memiş'ten  ''son tren kalkıyor'' yorumu geldi. Memiş, 6 gün sonra altının sil baştan değişeceğini söyleyerek, "İşine bakan, kendi varlıklarına odaklananlara derim ki "Seçimi bırak, hazirana bak. Çünkü haziranda son tren var. İnecekler veya gidecekler bu treni beklesin. Bu trende büyük bir sürpriz var" ifadelerini kullandı.

ALTIN BASKILANIYOR!

Analistler, ABD'deki borç krizi ile ilgili ABD Başkanı Joe Biden ile Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy'nin ülkenin temerrüde düşmesinin bir opsiyon olmadığı konusunda anlaştıklarını açıklamaısnın ardından  risk algısı azaltıldı ve bu da altının ons fiyatını baskıladığını belirttiler.

Analistlere göre, Fed'in politika faizinde bu yıl 50 baz puan daha artış yapmak zorunda kalması bekleniyor.

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

24 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak siteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları seçim öncesinde milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Bu kapmda yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira? Altın fiyatları kaç lira oldu? soruları yatırımcılar tarafından arama motorlarında araştırılıyor.

Altının ons fiyatı bugün 1976 dolar, Kapalıçarşı'da gram altın 1450 lira, Çeyrek altın 2398 lira, yarım altın fiyatı 4811 lira, tam altın fiyatı 9594 liradan satışa sunuluyor.

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Bu rakamları görenler bir daha bakıyor! 24 Mayıs altın fiyatları