Altın & Gümüş

Altında tarih verildi. Altın 2 ay sonra bu kadar olacak. Hemen bakın

Altını olan vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Piyasa analistleri tarafından altınla ilgili flaş değerlendirmelerde bulunuldu. İşte analistlerin altın fiyatları hakkındaki ön görüsü. Geçtiğimiz günlerde rekor kıran altının önümüzdeki günlerde nasıl bir seyir izleyeceği de vatandaşlar tarafından çok merak ediliyor

Dünya genelinde en çok değerlenen metaryaller arasında yer alan altın, ülkemizde de ciddi şekilde değer görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde rekor kıran altının önümüzdeki günlerde nasıl bir seyir izleyeceği de vatandaşlar tarafından çok merak ediliyor. Analistlere göre altın fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeler var. İşte detaylar... 

Uzmanlar altına yatırım yapan ve altını olanları uyarmaya devam ediyor. Gram altın bir dönem zirveyi zorlamış, rekor üzerine rekor kırmıştı. Altın almak isteyenler için uyarı yapıldı.Ekonomi ve piyasa uzmanları faiz kararının açıklanmasından sonra altın yatırımcılarını ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamaya göre altın fiyatları bayramdan sonra rekor kıracak. Uzmanlar altının geleceği noktayı tam olarak kestiremiyor. Ancak altın fiyatlarının asıl yükseleceği tarihin haziran ayından sonraki dönem olduğu ifade ediliyor.

Gram altın piyasada yeniden hızlanacak. Önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen FED kararı sonrasında ons altın fiyatını artacağı söyleniyor. Peki, şu zamanda altın alınır mı, satılır mı? Uzmanların yaptığı yoruma göre güvenli liman olarak tanımlanan altının şu an alınabileceği ifade ediliyor.

Analistlere göre bundan 2 ay sonra gram altında 1500 TL seviyelerini konuşmak için önümüzde hiçbir engel olmayacak. Analistler haziran ayından sonra altın fiyatlarında herhangi bir düşüş beklemiyor.