Kent Haberleri

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi... Cuma günü ise altında bir ''u''dönüşü yaşandı ve son haftaların en yüksek rakamı görüldü

Altın fiyatları dolar baskısı altında kalarak sert düşüşler yaşadı. Cuma günü ise altında bir ''u''dönüşü yaşandı ve son haftaların en yüksek rakamı görüldü. Peki altın fiyatları ne kadar olacak? Altın yükselmeye devam edecek mi? 

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi!
 

ALTINDA ''U'' DÖNÜŞÜ!

Geçtiğimiz hafta ABD’de kişisel çekirdek tüketim giderleri açıklandı. Rakamlar beklentilerin üzerinde artması ve enflasyona yükselişe işaret etmesiyle beraber altın fiyatlarında büyük kayıplar meydana geldi.

Haftanın ilk işlem gününde de altın fiyatlarındaki düşüş devam etti.  Pazartesi gününe 1811 dolardan başlayan ons altın 1.806 dolara kadar gerilerken, 1.098 TL'den başlayan gram altın ise 1.094 TL'ye kadar düşmüştü. Böylelikle altın fiyatları 2023 yılının en düşük seviyelerini görmüş oldu.

CUMA GÜNÜ BU RAKAM GÖRÜLMÜŞTÜ....

Haftanın son işlem günü olan cuma günü ise altında resmen bir ''U'' dönüşü yaşandı. Haftanın son işlem günü olan cuma gününe 1.115 TL'den başlayan gram altın akşam üzerine doğru ons altından aldığı destekle 1.127 TL'ye kadar yükseldi. Gram altın haftayı 1.126 TL'den kapattı. 

 

GRAM ALTININ GELECEĞİ SEVİYE!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 2023 yılında da altın yatırımcılarının kazançlı çıkacaklarını söyledi. Altındaki yükselişlerin devam edeceğni belirten Memiş,  bu sene sonuna kadar gram altının 1,450 TL olacağını söyledi. Altındaki beklentisinin değişmediğini söyleyen Memiş, yatırımcılara altın almaları konusunda uyarılarda bulundu. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 5 MART 2023!

Son dakika altın fiyatları 5 Mart Pazar günü milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarındaki yukarı yönlü hareketlilik, devam ediyor. Ons altın şu dakikalarda 1855 dolardan değerleniyor. Gram altın fiyatı 1,153 lira, çeyrek altın fiyatı 1,885 lira, yarım altın fiyatı 3,770 lira, tam altın fiyatı 7,512 liradan satışa sunuluyor. 

Altın fiyatları gaza bastı! Peş peşe açıklandı! Bu rakamları gören yerinde duramayacak! 5 Mart 2023 altın fiyatları

Dolar 14 gün sonra tam bu kadar olacak! Geri sayım başladı! 1 doları bile olanlar pusuya yattı! Hemen bakın

Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın