29 / 04 / 2024

Altında yarın yer yerinden oynayacak! Altın almak isteyenler için son fırsat! Bu fiyatları gören bin pişman olacak

Altında yarın yer yerinden oynayacak! Altın almak isteyenler için son fırsat! Bu fiyatları gören bin pişman olacak

Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, alım için son fırsat diyerek yatırımcılara seslendi ve yarını işaret etti...



Altın almak isteyen yatırımcılar için Altın uzmanı İslam Memiş, son fırsatı açıkladı. Yaırn açıklanacak faiz kararı sonrası altın fiyatlarında yükselişlerin olacağını belirten Memiş bugün alım için son fırsatlar diyerek uyardı. Altında yarın yerin yerinden oynayacağını söyleyen Memiş, bugünkü fiyatlardan almayanların yarından sonra fiyatları gördüğünde pişman oalcaklarını söyledi. 

ALTINDA YARIN YER YERİNDEN OYNAYACAK!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş önümüzdeki günlerde altının gidişatı ile ilgili Memiş, FED’in faiz kararı sonrasında altında sert bir sıçrama yaşanacağını açıkladı. 
İslam Memiş, bu haftaki altın piyasasına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Memiş, ABD ve Avrupa'da enflasyon bitmediğini belirterek, özellikle son enflasyon verilerine göre kış aylarında dünyayı kasıp kavuracak yeni bir enflasyon dalgasının bizi beklediğini söyledi.

Bu doğrultuda paylaşılan son veriler, ABD Merkez Bankası (Fed) tarafında tereddüt yaşanmasına neden olurken, ekonomistler tarafından yaz aylarında beklenen yükseliş dalgası, yönünü yılın son 3 ayına çevirmiş durumda olduğunu belirtti.

Memiş, FED kanadında son faiz artırımı Eylül ayında 25 baz puan ile yapılacağını ve 2023 sonuna kadar sabit bir faiz uygulamasına geçileceğini açıkladı. Memiş bu noktada da altında ons fiyatının Ekim ayıyla birlikte yeniden 2000 dolar seviyesinin aşılmasının mümkün olacağını söyledi.

Altında yarın yer yerinden oynayacak! Altın almak isteyenler için son fırsat! Bu fiyatları gören bin pişman olacak

ALTIN ALMAK İSTEYENLER İÇİN SON FIRSAT!

2023 yılının altın yılı olacağını söyleyen Memiş,  Yılın ilk 9 ayında, beklenenin çok üzerinde bir baskılama ile karşı karşıya kalan altın, artık durdurulması imkansız bir hale  geleceğini açıkladı.

Bu iddiasında ısrarcı olduğunu söyleyen Memiş '' Emtiaların tamamı, özellikle gümüş tarafında da oldukça kazançlı bir yıl sonu yaşanacaktır. Belki de getiri bakımından altını sollayacak tek yatırım aracı gümüş olacak.'' dedi.

Memiş, Ons altının Ekim ayı itibarıyla 2000 doların altına düşmeyeceğini, 2024 yılında 2350 dolarlık bir sınırın kırılacağını öngörüyor. 

Bu artışlara bağlı olarak gramda da ciddi yükselişler yaşanacağını söyleyen Memiş,gün içerisinde 1675 liraları gören gram altın, gelecek aylarda muhtemelen hem ons tarafından yükseleceğini hem de dolar/TL paritesi tarafından çift taraflı oalrak yükselişe geçeceğini belirtti.

Altın alacaklar buraya! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 Salı canlı altın fiyatları

Dolar kritik seviyenin üzerinde! Peş peşe alınacak iki karar doların rotasını belirleyecek

Geri Dön