Kent Haberleri

Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız! İşte piyasaları sarsan yeni açıklama!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarını heyecanlandırdı. Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız. İşte piyasaları sarsan yeni açıklama…  Yatırımcılara dikkatli olunması gerektiğini hatırlatan Memiş bir yandan da heyecanlandırdı

Sosyal medya ve internet sitelerinde adından sık sık söz ettiren altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Youtube Kanalı üzerinden paylaştığı bir videosunda önümüzdeki günler için kritik açıklamalar yaptı.  Yatırımcılara dikkatli olunması gerektiğini hatırlatan Memiş bir yandan da heyecanlandırdı.

ALTINDA BU RAKAMLARI SIK SIK DUYACAKSINIZ

Vermiş olduğu bilgilerin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, yayınlamış olduğu videoya gram altın hakkında yorum yaparak giriş yaptı. Kapalıçarşı piyasasında günümüzde bin 180 TL civarında değeri olan gram altının yorumları için heyecanlandırdı.

Gram altının şu an yükseliş trendinde olduğunu vurgulayarak yatırımcıları heyecanlandıran Memiş, gram altın tarafında bu yıl sık sık yeni rekor cümlelerinin duyulacağını ifade etti.  Memiş, “Bin 250, bin 280, bin 350, bin 450, bin 550, bin 600 TL rakamlarını yıl boyunca görmeye devam edeceğiz” dedi. Yaptığı bu yükseliş açıklamasıyla İslam Memiş takipçileri tarafından takdirle karşılandı.

Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız! İşte piyasaları sarsan yeni açıklama!

 

AMERİKA ENFLASYON VERİLERİ BEKLENİYOR

Yatırımcılar için son derece kritik açıklamalarda bulunan altın uzmanı İslam Memiş, Amerika'da bulunan enflasyon verisinin bu hafta takip edileceğini söyledi. Memiş, “Yüzde 6 buçuk civarında enflasyon rakamı bekliyoruz. Sürpriz yok” açıklamasını yaptı. Bir önceki enflasyonun 7,1 seviyesinde olduğunu da hatırlatan Memiş, “Enflasyon rakamlarının gerilemesiyle birlikte emtia fiyatlarındaki hızlanma da ciddi anlamda hızlandı.” açıklamasını yaptı.

ALTIN İÇİN “GARDINIZI ALIN” DEDİ

Ons altın fiyatları için tahminlerini 2 bin 450 dolar seviyelerine çıkaran Memiş, “Bu yıl hemen hemen her gün, her ay ‘altın fiyatlarında yeni rekorlar görülüyor’ haberlerini göreceğiz. Buna göre gardınızı alın.” şeklinde açıklamasıyla dikkat çekti.

YATIRIMCILAR İÇİN KISA VADEDE ALIM FIRSATLARI DOĞUYOR

İslam Memiş, kısa vadeli geri çekilmeler sebebiyle piyasada dikkatli bir şekilde alım-satım yapılması gerektiğini aktardı. Memiş, ons altında bin 850 dolar destek seviyesini takip edeceklerini kaydetti.

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Altın bugün ne kadar? 17 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Herkes bu haberi bekliyordu! Altında geri vites! Son fiyatlar ne oldu hemen bakın