Kent Haberleri

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın! Yükseliş bugün de devam ediyor

Altın fiyatlarında ibre yeşili gösteriyor. Yükseliş bugün de devam ediyor. Altın, Mart 2022’de  2 bin 30 lira seviyesine kadar çıkmıştı. Son olarak 2023 Mart ayında dalgalı bir seyir izleyen altın onsu, iki hafta önce 2006 dolar oldu. Ardından yükselmeye devam eden altın onsu 2 bin 27 dolar seviyesini yeniden gördü.
 

ALTINDA YENİ HAMLE!

Altına oaln güven arttı. ABD’de yaşanan gelişmeler, petrol fiyatları ve banka krizinin ardından altındaki yükselişin devam etmesi bekleniyor. Altında güvenli liman algısı ehr geçen gün artıyor. Vatandaşlar altın fiyatlarındkai yükselişler karşısında altın almaya devam ediyor. Kapalıçarşı’da altın piyasası yoğun şekilde ilerliyor.

Kapalıçarşı kuyumcularından Nazar Özsahakyan, dövizdeki yükselişin kendini göstermeye başladığını, bu sayade altın fiyatlarında da yeni yükseliş hamlesi etkeni oluşturduğunu söyledi. Bu nedenle altın alımlarını son günlerde yükseldiğini söyledi. 

Bölge kuyumcularından Nurettin Nadir ‘güvenli liman’ algısına dikkat çekerken, “Dünya ekonomileri farklı etkenlerle mücadele ediyor. Banka krizi devamında ABD verilerine yönelik beklentiler var.

Tüm riskler altın alıcısı için fiyatların yükseleceğini gösteriyor.'' diyerek Yurt içinde   yeksek seyreden enflasyon nedeniyle altın aynı zamanda TL’nin korunması için önemli bir araç olarak kabul görmeye devam ettiğini söyledi.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Altın fiyatlarında son durum küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bug hafta 2027 dolar seviyesini gördü. Ons altından aldığı destekley yükselişe geçen gram altın rekordan rekora koşuyor. Bugün ons altın 2017 dolar, gram altın 1279 TL, çeyrek altın fiyatı 2091 TL, yarım altın 4182 TL, tam altın fiyatı 8332 TL'den işlem görüyor.

Dolar 27 gün sonra böyle olacak! Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!
Altın gaza bastı! Elinde avucunda 1 gram bile altını olan acil baksın! 6 Nisan 2023 canlı altın fiyatları