Genel

Altındağ Belediyesinden satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan Gültepe Mahallesi'ndeki 2 bin 468 metrekare yüzölçümündeki akaryakıt istasyonu arsasını satmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı

Tahmini bedeline 4 milyon lira ve geçici teminatına da  120 bin lira istenen arsanın ihalesi 19 Ekim 2011 tarihinde Samanpazarı Anafartalar Caddesi üzerinde No: 177de bulunan Altındağ Belediye Sarayında gerçekleştirilecek.

Detaylar şöyle:

TAŞINMAZMAL SATILACAKTIR
Altındağ Belediye Başkanlığından:
Altındağ İlçesi sınırları içerisinde aşağıda özellikleri belirtilen mülkiyeti Belediyemize ait, Gültepe Mahallesinde bulunan, Meclisimizin 27/09/2002 tarih, 350 sayılı kararı ve Büyükşehir Belediyesinin 03/02/2003 tarih,1661-6962 sayılı onaylanmış kararı ile Eski Altındağ Kentsel Dönüşüm projesinde 2. Etap Gültepe konut alanında Kentsel Çalışma Alanı olarak belirlenmiş, plan notlarında Akaryakıt İstasyonu olarak kullanılacağı belirtilmiş 23660 ada 2 parsel, 2886 sayılı yasanın 36. veya 45. maddelerine göre açık teklif usulü ihale sureti ile satışlarının yapılacak olup, ihale bedeli ve ihale bedeli üzerinden hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak tahsil edilecektir.
1 - İhale aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Samanpazarı Anafartalar Caddesi üzerinde No: 177de bulunan Altındağ Belediye Sarayı Başkanlık Binasında toplanan ENCÜMEN huzurunda yapılacaktır.
2 - İhaleye katılacak şahısların ihale öncesi şartname alması ve ihaleye şartname ile katılması mecburidir.
3 - Bu ihaleye ait şartname, Altındağ Belediye Sarayı 4.Katta bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde 250,00 TL bedel ile temin edilebilir.
4 - İhale için satılmış olan şartname bedeli iade edilmeyecektir.
5 - İhaleye girecek olan isteklilerde şu şartlar aranır;
a)  İsteklinin özel kişi olması halinde; Kanuni ikametghının olması, Kimlik belgesinin ibrazı, Ortak olarak girecek kişilerin Noterden ortaklık beyannamesi vermesi.
b) İsteklinin şirket ve tüzel kişi olması halinde; Ticaret Odasına kayıtlı ve halen faaliyette olduklarını gösterir belge, Temsile yetkili kişilerin Noterden tasdikli imza sirküleri ve vekletnamesi.
c) İsteklinin Dernek, Federasyon, Konfederasyon veya Vakıf olması halinde; Resmi makamlardan alınmış halen faaliyette olduklarını gösterir belge, Gayrimenkul alınması hakkında Genel Kurul kararının Noter tasdikli sureti, Temsile yetkili kişilerin Noter tasdikli imza sirküleri ve yetki belgeleri.
6 - İhale için verilen teklifler verildikten sonra geri alınmaz.
7 - İhaleye girip de Teminatını yakanlar bir daha bir yıl süre ile ihaleye giremez.
8 - Teklifler en geç ihale günü ihale saatine kadar Altındağ Belediye Sarayı Binasında bulunan ENCÜMEN Başkanlığına verilmesi şarttır. Bu saatten sonra verilecek teklifler veya herhangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmaz.
9 - Belediyemiz ihaleyi yapıp, yapmamakta serbesttir.

No Mahallesi Ada/ Parsel m²si Muhammen Bedeli Geçici Teminat İhale Tarihi İhale Saati 
        
1 GÜLTEPE 23660/2 2.468,00 4.000.000,00 TL 120.000,00 TL 19.10.2011 16:00 

7858/1-1

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com