28 / 04 / 2024

Altındağ yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Altındağ yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Altındağ Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan İstanbul EMITT “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”nda yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.




Bu zamana kadar, gerçekleştirdiği restorasyon projeleri ve yenileme çalışmalarıyla pek çok fuarda katılımcı olarak yer alan Altındağ Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan İstanbul EMITT “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”nda yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Başkan Tiryaki Altındağ’ı dünyaya tanıttı


Altındağ Belediyesi fuarda, Hamamönü, Ulucanlar Cezaevi Müzesi ve Altın Köy Açık Hava Müzesi projelerini tüm dünyaya tanıttı. Altındağ Belediyesi, Tunus’tan Malezya’ya, Slovenya’dan Rusya’ya, İran’dan Tayland’a kadar dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen turistlerle, turizm yatırımcılarıyla ve turizm şirketleriyle bir araya gelme imkanı buldu.


Altındağ Belediyesi, katılımcılar ve ziyaretçiler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Altınköy Açık Hava Müzesi, kısa sürede fuara gelen ziyaretçilerin ve katılımcıların ilgi odağı oldu. Fuara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, beraberindeki meclis üyeleri, Ahmet Arslantekin, Bayram Memişoğulları, İsmail Yurtoğlu ve Hidayet Demirhan ile katıldı. Başkan Tiryaki standları gezerek, dünyanın önde gelen turizm firmaları ve katılımcılarla buluştu.


Turizm profesyonelleri Altındağ standında buluştu


Türkiye’den ve dünyadan tur acentası, turizm rehberleri, oteller ve havayolu firmaları gibi yüzlerce turizm profesyonelinin katıldığı EMITT Fuarı’nda, başarılı çalışmaların dünyaya tanıtıldığı Altındağ Belediyesi standı, yerli ve yabancı pek çok ziyaretçinin uğrak yeri oldu.


Stantta, Hamamönü, Ulucanlar Cezaevi Müzesi ve Altın Köy Açık Hava Müzesi’nin tanıtıldığı İngilizce ve Türkçe kitapçık, tanıtım filmi ve broşür gibi çeşitli tanıtım materyalleri dağıtıldı. Yerli ve yabancı pek çok turizm acentası ve turizm profesyonelleri Hamamönü’nün restorasyon öncesi halini gözler önüne seren fotoğraflar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, Altınköy’ün doğal ortamına ve konseptine hayran kaldılar.


Altın Köy’e büyük ilgi


Fuarda Altındağ Belediyesi’nin dev projesi Altın Köy Açık Hava Müzesi’ne de büyük ilgi gösterildi. Altın Köy’ün tanıtımlarıyla yakından ilgilenen dünyanın önde gelen turizm profesyonelleri, Altındağ Belediyesi’ni tebrik etti. Ziyaretçiler ise Altınköy konsepti önünde bol bol hatıra fotoğrafı çekti. En büyük ilgiyi, yine çocuklar gösterdi.



Altındağ Belediyesi


Geri Dön