18 / 05 / 2024

Altındağ'daki okulların duvarları boyandı!

Altındağ'daki okulların duvarları boyandı!

İlçe genelinde gerçekleştirdiği temizlik faaliyetleri ile Altındağlılara daha temiz bir hayat sunan Altındağ Belediyesi, ilçedeki okullarda da titiz bir bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.





İlçe genelinde gerçekleştirdiği temizlik faaliyetleri ile Altındağlılara daha temiz bir hayat sunan Altındağ Belediyesi, ilçedeki okullarda da titiz bir bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Okul duvarlarına yazılan uygunsuz içerikte yazı ve resimleri silen Altındağ Belediyesi ekipleri, duvarları yeniden boyayarak pırıl pırıl yaptı.


Altındağ’daki okullara eğitim ve öğretim dönemi boyunca destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Tiryaki “Ayrıca öğrencilerimizin de okullarını kendi evleri gibi koruyup kollaması ve temiz tutması bizim için çok önemli… Bunun için de yıl boyunca temizlik konulu seminerler veriyor ve öğrencilerimizi bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.


Temizlik ekipleri özveriyle çalıştı


Altındağ’ın çocuklarının daha sağlıklı koşullarda eğitim görmesi için özveriyle çalışan ekipler, okul duvarlarını titizlikle temizledi. Osman Gazi Ortaokulu, Hüseyin Güllü Ceylan İlköğretim Okulu, Beşikkaya Ortaokulu, Peyamitepe Ortaokulu, Halil Kut Paşa Ortaokulu, İMKB Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Lisesi, Haime Hatun İlköğretim Okulu, Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu, Karapürçek Ortaokulu, Peyami Safa İlköğretim Okulu, Taşça İlköğretim Okulu, Battalgazi Ortaokulu, 24 Kasım Ortaokulu, Nihat Başakar İlköğretim Okulu, Abdullah Tokur İlköğretim Okulu, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu ve Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu duvarlarını boyayan ekipler, okulları daha temiz bir görünüme kavuşturdu. Altındağ Belediyesi’nin titiz çalışmaları okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanırken, veliler de rahat bir nefes aldı.


“Okullarımızı temizliyor ve öğrencilerimize emanet ediyoruz.”


Çevre bilincinin küçük yaşlardan itibaren kazanılması gerektiğini ifade eden Başkan Tiryaki, “Biz Altındağ Belediyesi olarak temizlik konusunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Nasıl Altındağ’ı temizliyor ve vatandaşlarımıza emanet ediyorsak, okullarımızı da temizliyor ve öğrencilerimize emanet ediyoruz. Altındağımızı hep birlikte temiz tutmalı ve korumalıyız.” dedi.



Altındağ Belediyesi



Geri Dön