Kent Haberleri

Altından kâr elde etmek isteyen yatırım yapsın! Hemen alan paraya para demeyecek!

Altındaki çıkış, sürerken uzmanlardan da konuya ilişkin yorumlar gelmeye devam ediyor. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan: kesinlikle  TL'de kalmayın. Altının güzel bir yatırım aracı diyerek, uzun vadede de alıcısına para kazandıracağını söyledi.Ancak altının hangi maden yataklarında bulunduğu, çıkarılacak yerin belirlenmesi için bazı faktörler göz önünde bulundurulur

Altın, genellikle yer altında bulunan maden yataklarından çıkarılır. Ancak altının hangi maden yataklarında bulunduğu, çıkarılacak yerin belirlenmesi için bazı faktörler göz önünde bulundurulur. Bu faktörler arasında:

Coğrafi koşullar: Altın, bazı bölgelerde daha yaygın olarak bulunur. Örneğin, Avustralya ve Güney Afrika gibi ülkeler, altın üretiminde önde gelen ülkelerdir.

Jeolojik koşullar: Altın, genellikle kayaçların içinde bulunur. Jeolojik yapı ve fasiyes değişiklikleri, altının yoğunluk farkından dolayı yer altında biriktirilmesine neden olabilir.

Madencilik teknolojisi: Altın, bazı yöntemlerle daha kolay ve verimli bir şekilde çıkarılabilir. Örneğin, açık ocak madenciliği, altın çıkarmak için yaygın bir yöntemdir.

Ekonomik faktörler: Altın fiyatları, piyasada talep ve arz dengesine göre değişir. Yüksek fiyatlar, altın çıkarmak için daha fazla yatırım yapılmasına ve çıkarımın daha fazla karlı hale gelmesine neden olabilir.

Bu faktörler altının çıkarılması ve üretimi için önemlidir. Ancak, altının çıkarılması için en önemli faktörlerden biri, doğru yerin belirlenmesidir. Bu, jeolojik ve jeofiziksel araştırmaların yapılmasıyla mümkün olur.
 

Altından kâr elde etmek isteyen yatırım yapsın! Hemen alan paraya para demeyecek!

''DÜNYADAKİ TEK GÜVENİLİR EMTİADIR ALTIN"

Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan, konuyla alakalı şunları söyledi:

"Normal bir seyir bu. Gram altında çıkış yahut altında çıkış çok normal. Rutine bağlı olarak çıkıyor ve bu çıkış sürecek. Şu anda gram altın 1240 TL, 1400'e kadar çıkmasını tahmin ediyoruz mayısın bitimine kadar. Dünyadaki gelişmelere de bağlı, sadece bizim ülkemizle alakası yok. Altın, çok ürkek bir madendir. Zoru ve sıkıntıya gelemez, hemen tesir altına girer, kıpırdanır ve çıkar. Dünyadaki tek güvenilir emtiadır altın. 'Bakır, gümüş' derler ama hepsi hikaye, altın."

"KESİNLİKLE TL'DE KALMAYIN"

Kuyumcu Rahmi Cömert ise şöyle konuştu:

"Altının gramı, şu andan itibaren 1240 TL civarında alıcıyla buluşmaktadır. Altın, sert çıkışlar yaşayabilir. Hâlâ altın alım fırsatı oluşturuyor diyebilirim. Seçimin akabinden altının 1350-1400 TL olabileceğini, sene bitiminde 2 binleri göreceğini bütün ekonomist arkadaşlarımızdan duyuyoruz. Kapalı çarşının da aynı o minvalde ifadeleri var. Yani kesinlikle  TL'de kalmayın. Altının güzel bir yatırım aracı olduğunu, uzun vadede de alıcısına para kazandıracağını söylüyorlar."

Et ve kıyma fiyatlarına gelen son dakika Ramazan ayarı! Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Bu haber milyonlarca EYT'liyi ilgilendiriyor! Geç kalmadan hemen başvurun!

Ocak ve Şubat aylarında talep arttı! İkinci elde satış patlaması