31 / 08 / 2024

Altınel İnşaat Çanakkale'de

Altınel İnşaat Çanakkale'de

Altınel Kerestecilik İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi şimdi de tarihi, kültürü ve turizmi ile büyük öneme sahip olan Çanakkale'ye iddialı bir giriş yapıyor.



1963 yılında "kolektif" olarak kurulup, 1997'den bu yana çalışmalarına "limited" olarak devam eden, köklü kuruluş "Altınel Kerestecilik İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi", yeni Show Room'uyla Çanakkale'de hizmete girdi.

Dekorasyon ve tasarımda kaliteyi ön planda tutan şirket, geniş ürün portföyü ile müşterilerine çok zengin çözüm seçenekleri sunuyor. Mobilya tasarım ve imalatından, anahtar teslimi uygulamalara kadar, profesyonel ekipleriyle alt yapısını oluşturduğu show room Altınel Yapı, Tasarım ve Dekorasyon adıyla açıldı.

Şirketin ortaklarından Necmi Altınel; "Uzun yıllardır, Türkiye'nin değişik noktalarında ki referanslarımıza Çanakkale'de yapacağımız kaliteli mekânları da ekleyeceğiz" dedi. Zeki Altınel ise "Tüm dünyanın geçirdiği bu zor zamanlarda yatırım yapabiliyor olmak bizim için çok önemli. Çanakkale'de olmaktan mutluyuz" değerlendirmesinde bulundu. Ankara, Bodrum, Ayvalık'ta bulunan Türkiye'nin köklü otellerinden Etap Altınel Otellerinden de hatırlayabileceğimiz "Altınel" ismi, inşaat sektöründe Çanakkale'ye imzasını atmaya hazırlanıyor.

Geri Dön