Altın & Dolar

Altını bilen adam İslam Memiş ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın

Altını bilen adam İslam Memiş, Kapalıçarşı ve Serbest piyasa altın fiyatlarını karşılaştırarak aradaki makas aralığına değindi ve ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın! Görenler hayrete düşecek...

Altın tahminleri ile tanınan ve tahminleri tutan ünlü altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki makas aralığının Kapalıçarşı ve Serbest piyasada birbirinden farklı olduğunu söyledi ve ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın! Görenler hayrete düşecek...

UCUZA ALTIN ALMANIN SIRRI!

İslam Memiş ucuza altın almanın sırrını açıkladı. Ons altın 1928 dolara kadar yükseldi 1960 dolar direç seviyesi olarak bekleniyor. İslam Memiş, ons altın için 1860 ve 1960 dolar bant araşığına odaklandıklarını açıkladı.

Altın fiyatları ile ilgili yol haritasında değişiklik olmadığını söyleyen Memiş, ons altın tarafında 2350 doların görüleceğini söyledi.

Memiş son zamanlarda yatırımcıların sık sık şikayetçi olduğu serbest piyasa ve Kapalıçarşı'daki alın alış satış fiyatlarının birbirinden farklı olması ve makas aralıklarının çok olması üzerine yatırımcılara ucuza altın almanın sırrını açıkladı.

DİREKT GRAM ALTIN ALMADAN BUNU YAPIN!

Memiş Gram altınının ekranlarda 1613 TL seviyesinde olduğunu açıklayarak önemli bir bilgi vermek istediğini şu sözlerle açıkladı: '' Resmi kur ile Kapalıçarşı fiyatı arasında yine makas aralıkları başladı.

Ekrandaki kurların üzerinde bir 20 TL ekleyerek fiziki tarafta işlem yapılıyor. Bozdurma 1.623 TL  alma fiyatı 1.633 TL fiziki tarafta. Bu risk olarak algılanır. İşlerin zorlaştığına işaret ediyor. 20 TL'lik makas aralığı var. Gram altın TL'de bant aralığı aynı; 1.500  TL ve 1.650 TL. 1.650  TLdirencine yaklaşıyor.

Hem dolar hem gram altın tarafında alacağım seviyeler değil. TL'mi farklı enstrümanlarda değerlendirebilirim. Ons altın mesela. Yararlanmak için dolar alır, parite yapar, gram altınımı yerine koyarım. Direkt gram altın almaktan daha avantajlı bir karar vermiş olurum. 

Elimizdeki yüzde 50 TL ile dolar alabiliriz. Parite üzerinden yapabiliriz. TL üzerinden altın almaktan daha avantajlı olur bu.''dedi

Altında fırtına öncesi sessizlik! Bugün altın fiyatları ne kadar? 8 Temmuz Cumartesi gram altın, çeyrek altın, kaç TL?

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?