Kent Haberleri

Altını bilen adam İslam Memiş uyardı! Sakın bu tuzağa düşmeyin! Yarına kadar bekleyin! Altın fiyatları böyle olacak

Altını bilen adam İslam Memiş altın yatırımcılarını tuzaklar karşısında uyardı. Yarını işaret eden Memiş 'bekleyin' diyerek uyardı. İşte ayrıntılar... Memiş altın yatırımcılarına yarını işaret ederek önemli uyarıda bulundu

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar için Altını bilen adam İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş altın yatırımcılarına yarını işaret ederek önemli uyarıda bulundu. Sakın bu tuzağa düşmeyin!

ALTIN YATIRIMCILARI YARINI BEKLEYİN!

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde yükselişe geçti. Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları bugün yükseldi. Ons altın 2020 dolara kadar yükselirken gram altında 1300 TL seviyesi görüldü. Yükselişlerin yaşandığı bu günde İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Memiş bugün saat 15:30 itibariyle enflasyon rakamlarının açıklanacağını söyledi ve acemi yatırımcıların sakin olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Alım veya satım kararı için perşembeye kadar beklemenin en sağlıklısı olacağnı belirten Memiş, aceleci davranıp bu tuzağa düşmeyin dedi.  İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişlerin devam edeceğini söyleyerek elinde altını olan yatırımcıların altınlarına sahip çıkmalarını söyledi.

ABD ENFLASYON RAKAMLARI BUGÜN AÇIKLANACAK!

2023 Mart ayı ABD enflasyon oranları bugün 15:30'da açıklanması bekleniyor. Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan verilere çevrildi.  ABD şubat ayı tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentilere paralel olarak yıllık bazda yüzde 6 olarak gerçekleşmişti.  Çekirdek enflasyon yıllık bazda yüzde 5,5, aylık bazda 0,5 oldu. Aylık enflasyon ise yüzde 0,5 olarak kadedildi. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Yatırımcılar ''bugün altın fiyatları ne kadar oldu, gram altın kaç lira, çeyrek altın kaç TL, yarım altın ne kadar?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Gram altın Kapalıçarşı'da an itibariyle 1290 TL, çeyrek altın fiyatı 2109 TL, yarım altın 4217 TL, tam altın fiyatı 8403 TL, Ata altın fiyatı 8619 TL, Atabeşli altın fiyatı 43,960 TL, gremse altın fiyatı ise 20,958 TL'den satılıyor.

Altın fiyatlarının 4 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun!

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları