Kent Haberleri

Altını çok kritik süreç bekliyor! Yatırımcılar şok üstüne şok yaşayacak! Fed öncesi net rakam açıklandı!

Son dakika altın fiyatları, milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altını kritik bir süreç bekliyor. Fed faiz kararı öncesi net rakam açıklaması gelirken, yatırımcılar şok üstüne şok yaşayacak. İşte ayrıntılar... Fakat altını çok kritik bir süreç bekliyor

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta yükselişe geçerken bu hafta düşüşle başladı. Fakat altını çok kritik bir süreç bekliyor. Yatırımcılar şok üstüne şok yaşayacak. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İşte kritik uyarı...

ALTINI ÇOK KRİTİK SÜREÇ BEKLİYOR...

Altın fiyatlarını önümüzdeki günlerde iki kritik süreç etkileyecek. Bunlardan ilki, Fed Başkanı Jerome Powell, Çarşamba günü Brookings Enstitüsü’nde yapacağı konuşmada ekonomik görünümü açıklayacak. Bir diğer önemli gelişme ise cuma günü açıklanacak olan Kasım ayı kritik ABD istihdam raporu olacak. 

FED AŞLANI JEROME POWELL KONUŞMA YAPACAK

Fed Başkanı Jerome Powell Çarşamba günü Brookings Enstitüsü’nde piyasalara yön vermesi beklenen kritik bir açıklama yapacak.  Powell’ın burada ekonomik görünüme yönelik kritik mesajlar vermesi bekleniyor.

Fed Başkanı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında, Fed'in önümüzdeki ay faizleri daha küçük miktarda artırabileceğini belirtti. Öte yandan önümüzdeki yıl ihtiyaç duyulacağı düşünülen seviyeden daha yüksek olması gerekebileceğini de söylemişti.

TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİLERİ ALTIN FİYATLARINI ETKİLECEK

Tarım dışı istihdam verileri altın fiyatalrı üzerinde etkili olacak.  Fed'in, agresif faiz artırımı politikasının hızını yakında yavaşlatabileceği bekleniyor. Geçen hafta merkez bankasının Kasım ayı toplantısının tutanakları ile bu karar güçlenmiş oldu. Cuma günü açıklanacak olan kasım ayı istihdam raporu bu beklentileri test etmiş olacak.

ALTIN YATIRIMCILARI ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞAYACAK...

Altın yatırımcıları altın fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Fed faiz kararı öncesi uzmanlardan şok üstüne şok açıklamalar geldi. Carley Garner ise altın fiyatlarına ilişkin yaptığı yorumda, “ABD dolar endeksi 106 puan civarında kritik desteği test etti. ABD dolarındaki herhangi bir zayıflığın, altın fiyatlarının tekrar 1.800 doların üzerine çıkmasını sağlaması mümkün” şeklinde ifadelerini kullandı.

Altın mum gibi eriyor! Elimizdeki altınları bozduralım mı? Bu rakamlar görenlerin aklını alacak! Canlı altın fiyatları

İslam Memiş altında yeni tarih verdi, en yüksek seviyeyi açıkladı

Altına 'Fed' dopingi! Yatırımcıyı heyecan sardı