Kent Haberleri

Altını olan kıyamete kendini hazırlasın! İslam Memiş herkesten saklanan çok gizli gerçeği açıkladı! 

Yatırım yapmayı düşünenlerin dikkatini çeken açıklama, altın almayı planlayan vatandaşları fiyatın önümüzdeki günlerde düşebileceği konusunda uyaran İslam Memiş'ten geldi. İşte İslam Memiş'in altın açıklamaları… En çok tercih edilen yatırım aracı gram altın olurken imkanı olan vatandaşların diğer altın türlerine de yöneldiğine dikkat çekildi

Haber3'te yer alan habere göre; doların düşüş eğilimi içerisine girmesiyle beraber vatandaşların ilk yatırım aracı olarak altını tercih ediyor. En çok tercih edilen yatırım aracı gram altın olurken imkanı olan vatandaşların diğer altın türlerine de yöneldiğine dikkat çekildi. Altın açıklamalarıyla gündemi baştan oluşturan İslam Memiş, yeni yorumlarıyla vatandaşların ilgisini topladı. TV 100'de altın hakkında açıklamalar yapan İslam Memiş, fiyatların düşebileceğini söyledi.

İşte İslam Memiş'in altın açıklamaları…

 

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Altına yönelik eleştirel bir değerlendirmede bulunan İslam Memiş, altının ons fiyatlarının 1.850 civarında destek bulacağını belirterek, 1950 seviyelerinde olası bir direnci vurguladı. Memiş, altının şu anda 1.910 dolar civarında olduğunu söyledi.

Gümüş fiyat aralığında değerleme yapan Memiş, ons fiyatının 21.80 civarında destek ve 26.20 direnç seviyesinde olduğunu vurguladı. Memiş, gümüş seviyesinin 23.40 olduğunu açıkladı.

VATANDAŞLARI UYARDI

Memiş, EUR/USD paritesinin 1,07 seviyesinden desteklediğini, 1,09 seviyesinde dirençle karşılaştığını söyledi. Bulunduğu seviyenin 1,08 olduğunu aktardı. Memiş, enstrümanların kendilerini beklemeye aldığını belirtti. Dış politika, jeopolitik risk ya da risk algısında bir değişiklik olmadığını aktaran İslam Memiş, 2023 senesinde hızlı bir başlangıç yapan doların 2 haftadır yükselişini sürdüren tüm enstrümanlarda aşağı yönlü bir düzeltme yapabileceğini söyledi.

Altın gümüş pariteler ve borsalardaki aşağı yönlü düzeltmelerin dolar endeksinin toparlanmasına destek sağlayacağını belirten Memiş, “Önce destek seviyelerine gerilemesi gerekli. Çünkü Şubat’ta Fed var. Kısa vadeli bahane Fed olabilir.” dedi.

İslam Memiş yatırım yapmak isteyen vatandaşları uyarırken, altının fiyatının önümüzdeki günlerde aşağı yönlü hareket edebileceğini vurguladı, beklemenin en mantıklı hareket olduğunu düşünüyor.

Dolar 9 gün sonra birden bu kadar olacak! Son dakika kırmızı kodlu uyarı şimdi geldi! Hemen bakmayan, bin pişman!
PTT'den nefes kesecek müjde! E-devlet'ten başvuruna 1.500 TL para verilecek! Hemen koşun, sakın kaçırmayın!
Altın bugün ne kadar? 22 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!