Altın & Gümüş

Altını olanlar tetikte! İslam Memiş altın yatırımcılarının gazını aldı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın piyasasına dair yeni değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altındaki düşüşün geçici olacağını belirterek ve altın alacak vatandaşlara önerilerde bulundu.

 

İşte haberin ayrıntıları…

Altın fiyatlarında her gün gün yaşanan gelişmeler karşısında yatırımcılar da bu hareketliliği takip edilmektedir. Hafta başına düşüş ile giriş yapan gram altın 1.117 TL’ye kadar indi. Vatandaşlar altın fiyatları düşecek mi? Altın fiyatlarındaki düşüşün nedeni nedir? Tüm bu gelişmeler vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş ise günlük açıklamasını yaptı ve altın alacak kişilere bilgilendirmelerde bulundu. İşte 18 Şubat altın fiyatlarına detaylar ve altın piyasasına dair yaşanan gelişmeleri İslam Memiş anlattı.

Altın tahminlerini pek çok yatırımcının takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altındaki düşüşe dair önemli açıklamalarda bulundu ve birkaç haftalık düşüş tedirginliklere gebe olurken “Düşüşler geçici” diye konuştu. Altın alacaklara bilgilendirmelerde bulundu.

ALTIN YATIRIMCILARI NE YAPMALI?

Altın fiyatlarına dair tahminleri ile yatırımcıların yakın takibinde olan ünlü ekonomist İslam Memiş şunları dile getirdi; “Gram altın 1115 TL, ancak serbest piyasalarda 1132 ile 1137 TL aralığında bulunabiliyor. En son söylediğimiz gram altın seviyesinin 1198 TL’ye kadar yükselince 15 Şubat tarihine kadar 1140 TL seviyesine gerileyeceğiydi. Bunun daha aşağısına çekildi ve 1140 TL’ye de gram altın fiyatı mevcut. Ancak TL’den altın fiyatlarının düşmesini bekleyen kişiler bunun kalıcı olmayacağını bilmeli. ONS ve dolardan destek gören gram altın fiyatları tekrar orta ve uzun vade için alım fırsatlarını sürdürüyor.” 

Bunlara ilave olarak ONS altının 2300 dolar seviyelerine çıktı ve herhangi bir dolar değişikliği olmaması halinde 1400 TL seviyelerinde gram altın fiyatı ile karşılaşılacağı yönünde düşünceler de yer alıyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI!

18 ŞUBAT GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram Altın fiyatları da gerileme yaşanmaya devam ediyor. Gram altın güne 1113 liradan başladı. Gram altın alış fiyatı, 1.116,87 iken, satış fiyatı, 1.117,06 TL’den işlem görüyor.

18 ŞUBAT ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış fiyatı, 1.787,00 iken, satış fiyatı, 1.826,39 TL’den işlem görüyor. 

BAYKAR personel arıyor! Lise mezunları hemen başvursun! Başvuruları kaçıran dizlerini döver! İşte personel alım şartları

Ev tadilatı için müjdeli haber! Destek ödemeler başladı! Ev tadilatı için ne kadar veriliyor? İşte detaylar!