Kent Haberleri

Altını olanlara soğuk duş! Altının Efendisi İslam Memiş açıkladı, duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir bakın!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer altının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor ve araştırılıyor. Altın denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer alan  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altının geleceğine dair uyarılar yaptı...Altın denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer alan ve Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altının geleceğine dair uyarılar yaptı

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer altının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Altın denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer alan ve Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altının geleceğine dair uyarılar yaptı... 

Dalgalı seyriyle dikkat çeken altın fiyatlarının ne kadar olacağı milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altını olanlar ya da altın almak isteyenler ilerleyen günlerde neler yaşanacağı da merakla bekliyor. 

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altının Efendisi İslam Memiş, yine çarpıcı açıklamalar yaptı. Kocaeli Denge'den Sevda Yurdadönmez'in haberine göre, İslam Memiş'in gram altın tahminleri yine elleri kolları titretti. 

İşte yaptığı tahminlerle dikkat çeken İslam Memiş’in gram altına dair son açıklamaları...
 

İSLAM MEMİŞ BOMBAYI PATLATTI

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İslam Memiş, herkes düşecek derken  rakamların yükseleceğini söylemiş ve binlerce yatırımcıyı da zarar etmekten kurtarmıştı. Şimdi altını olan ya da altın almak isteyen herkes İslam Memiş'i yorumlarını takip ediyor.

İSLAM MEMİŞ TARİH VERDİ

Altının efendisi İslam Memiş bomba bir açıklama yaptı. Küçük yatırımcı için önemli bilgiler veren İslam Memiş, aynı zamanda tarih de verdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, aarar etmek istemeyen ve parasını katlamak isteyenler kuyumcuların yolunu tuttu. Ekonomist İslam Memiş, son paylaşımıyla adeta saç baş yoldurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yapan İslam Memiş, Çarşamba akşamına kadar piyasalarda belirsizlik ve dalgalı seyirde geçmesini beklediğini dile getirdi.

Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada Kasım pozisyonlarının perşembe günü itibarıyla başlayacağını belirtti.  İslam Memiş ayrıca yıl sonunda rakamların 1.450 TL seviyesini görebileceğini belirtti. 

Dolarda son noktayı Piyasaların Efendisi İslam Memiş koydu! Dolar için hem tarih hem saat verdi! Hemen bir göz atın!

1 Ocak 2023 emekli zammı bir hesaplandı pir hesaplandı! Hemen Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığının 3 aylık zammına göz atın!

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!