27 / 04 / 2024

Altını ve doları olanlar dikkat! İslam Memiş'ten ters köşe olmayın uyarısı geldi!

Altını ve doları olanlar dikkat! İslam Memiş'ten ters köşe olmayın uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın ve doları olanları uyararak, "Ters köşe olmayın" dedi. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



ABD'den gelen verilerin etkileriye gündemden düşmeyen altın ve dolar piyasalarında da sert hareketler yaşanıyor. Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın, 2 bin TL seviyelerini geçerken, ani bir düşüş yaşamıştı. Ayrıca aynı zamanda dolar kuru da 31 TL seviyesine doğru yol alırken yaşanan bu hareketlilikler de yatırımcıları tedirgin etmeye başladı.

Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz indirimlerine ilişkin verdiği sinyaller, piyasada indirim beklentisi oluşturmuştu fakat Jerome Powell'ın Mart'ta indirim yapmayacağını açıklaması, piyasalarda ters köşe etkisi yarattı. Söz konusu bu durum, jeopolitik risklerin etkisi altında olan dolar kurunun ve altın fiyatlarının da gelecekteki yönünü belirsiz bir hale getirdi.

İSLAM MEMİŞ UYARDI: TERS KÖŞE OLMAYIN

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın görevinden affını istemesiyle beraber piyasalarda da belirsizlikler arttı. 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş resmi X hesabı https://twitter.com/islammemiss üzerinden yaptığı paylaşımda  yatırımcılara "Hafta sonu dedikodularına kanmayın. Hiçbir şey gördüğünüz gibi değil. Herkes görevini yapıyor. Ters köşe olmayın" uyarısını yaptı.


İslam Memiş'in paylaşımı şu şekilde:

Haftasonu dedikodularına kanmayın.
Hiçbir şey gördüğünüz gibi değil.
Herkes görevini yapıyor.
Ters köşe olmayın, sakin.

 

 

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

1952 yılında Beykoz Kasrı'nın Prevantoryum yapılmasına karar verilmiş!

BİM'den 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu! Kumtel Mini Fırın 1.099 TL, Kumtel Çift Yönlü Isıtıcı - 629 TL


Geri Dön