Kent Haberleri

Altının 1.450 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyanlar resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Altının 1.450 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı... Bu tarihi duyanlar resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 2023 yılının genel itibarıyla riskli, karmaşık ve belirsiz bir sene olacağını dile getiren İslam Memiş, gram altın ile ilgili de açıklamalar yaptı

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken ve Altının Efendisi olarak bilinen Finans Analisti İslam Memiş, döviz ve altın kurunda gerçekleşmesi muhtemel gelişmeleri anlattı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 2023 yılının genel itibarıyla riskli, karmaşık ve belirsiz bir sene olacağını dile getiren İslam Memiş, gram altın ile ilgili de açıklamalar yaptı.

Altının 1.450 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı... Bu tarihi duyanlar resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

Altının Efendisi İslam Memiş, açıklamasında gecikmeli de olsa 2023 yılında 1.450 TL rakamını beklemeye devam edeceğini belirtti ve ons altının yine 2023 yılında 2 bin dolar seviyesi üzerinde rakamlar ve 2 bin 200 dolar, 2 bin 300 dolar seviyelerini göreceğini söyledi. 

TGRT Haber'de yer alan habere göre, 2022'ye 774 lira seviyesinde başlayan gram altın yılı 1.094 liradan kapatmıştı. Yine verilen detaylara göre, dolar ve euroda ise rekor seviyeler geldi. Koronavirüsün devam eden etkisi, savaş ve gerilimlerle çalkantılı bir dönemi geride bırakan uluslararası piyasalarda döviz ve altın kurunun yanı sıra emtia piyasasında da sert dalgalanmalar da yaşandı.

Altının 1.450 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı... Bu tarihi duyanlar resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

Altının 1.450 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı... Bu tarihi duyanlar resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

Yine verilen detaylara göre, yurt dışı piyasalarda ONS altının 1.800 dolar üzerindeki hareketi sürerken aynı paralellikteki gram altın da 1.100 liraya dayandı. Yatırımcılar için "güvenli liman" olarak görülen altının yeni yılda ne olacağı konusunda Altının Efendisi İslam Memiş'ten açıklama geldi. Altında tahminini revize eden ünlü ekonomist, "Altının gramı 1.450 lira olacak ama beklememiz gerek" diye konuştu.

ALTININ EFENDİSİ 2022 TAHMİNİNİ HATIRLATTI

2023 yılının genel itibarıyla riskli, karmaşık ve belirsiz bir yıl olacağına değinen İslam Memiş, altın ve gram gümüşte yeni zirveler beklediğini kaydetti. Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş, 2022 yılında gram altın beklentisinin 1.450 lira olduğunu vurgulayarak "Tabii ki teknik ve mantıken bu rakamları bekliyoruz. Ancak Merkez Bankaları'nın koordineli bir şekilde baskılama süreci ile birlikte teknik ve mantık olarak piyasada bir şey oluşmadı" dedi.

'YATIRIMCI 319 LİRA KAZANDI'

Yaptığı açıklamada altının uzun vadede kazandırmayı sürdüreceğini kaydeden Altının Efendisi Memiş, Ons altının 2023 yılında 2 bin dolar seviyesi üzerinde 2 bin 200 dolar ile 2 bin 300 dolar seviyelerini görebileceğini dile getirdi. Açıklamasında gram altının fiyatında 1.450 lirayı beklemeye devam edeceğini kaydeden İslam Memiş, güncel fiyatı hatırlatarak önemli açıklamalar yaptı.

İslam Memiş açıklamasında bekledikleri seviyelerden çok uzak olduklarını dile getirerek, yıllık olarak getiriye bakıldığında yatırımcı gramında 319 lira kazanmış olduğunu kaydetti. "Bu da iyi bir getiri sağlamış oldu" diyen Altının Efendisi İslam Memiş yeni yılla birlikte yükselişe işaret ederek 2023'ün ilk ayı itibari ile özellikle Ocak ayından itibaren yukarı yönlü bir hareketlilik beklentisi olduğu söyleyebileceğini de sözlerine ekledi.

SSK ve BağKur emeklilerine son dakika ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyan emeklilerin resmen ağzı kulaklarına vardı!

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Bu rakamı görenler resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Gram altının 1.675 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyanın ağzı resmen kulaklarına vardı! Hemen bakın!