Kent Haberleri

Altının 2023'te geleceği rakam peş peşe açıklandı! Bu rakamı görenin gözleri resmen yuvalarından fırladı! Hemen bakın!

Altının 2023'te geleceği rakam peş peşe açıklandı... Bu rakamı görenin gözleri resmen yuvalarından fırladı... Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ons altın 1

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasına katılanlara petrol satışını yasaklaması kararı altındaki dengeleri de değiştirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ons altın 1.833 dolar seviyesini görürken, gram altın TL fiyatı ise tüm zamanların zirvesine çıktı.

Verilen detaylara göre, altın gram fiyatı için belirleyici olan ons altın, ABD Merkez Bankası'nın üst üste yaptığı 75'er baz puan faiz artırımları sonrası 1.615 dolar seviyesine geriledi ve dip yaptı. Aynı dönemlerde gram altın fiyatı 945-960 Türk Lirası bandına kadar çekildi.

Altının 2023'te geleceği rakam peş peşe açıklandı... Bu rakamı görenin gözleri resmen yuvalarından fırladı... Hemen bakın...

Haberglobal'de yer alan habere göre, Fed'in Kasım ayı toplantısı sonrası piyasalarda faiz artırımlarının yavaşlayacağı ve 2023 yılında sonlanacağı beklentisi hakim oldu. Söz konusu bu durum altın için destekleyici unsur oldu. Ons altın 1.800 dolara kadar çıkarken, gram altın buradan aldığı rüzgarla 1.080 TL'yi geçti.

GRAM ALTIN RESMEN TÜM ZAMANLARIN ZİRVESİNİ GÖRDÜ

2022 yılının son günlerinde yine bir kıpırdama yaşayan gram altın bir önceki 1093 TL'lik rekorunu geliştirerek 1100 seviyesine yükseldi ve tarihin en yüksek seviyesini de gördü. Yine verilen detaylara göre, saat 22.00 itibarıyla gram altının fiyatı ise 1092 seviyelerinde seyretti.

Altının 2023'te geleceği rakam peş peşe açıklandı... Bu rakamı görenin gözleri resmen yuvalarından fırladı... Hemen bakın...

ALTININ 2023'TE GELECEĞİ RAKAM PEŞ PEŞE AÇIKLANDI

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, altın bozduracaklara ekranlardaki fiyatlara kanmamaları yönünde bazı uyarılar yapan  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı  İslam Memiş, altın ve gümüşün 2022 yılında manipüle edildiğini belirterek, değerinin altında kaldığını söyledi. İslam Memiş "En az 6 ay bekleyebiliyorsan altın ve gümüş tarafında paranı değerlendirebilirsin" diye konuştu.

Dolar değer kazandığı zaman gram altının ve gram gümüşün zaten yükseldiğini söyleyen İslam Memiş, buna onsların da dahil olduğunda çarpı iki olduğunu kaydederek, "2023 yılının tamamı çok belirsiz olacağından dolayı, kaos yılı olacağından dolayı yine riskleri bölmekte fayda var." dedi.

BU RAKAMI DUYANIN GÖZLERİ YUVALARINDAN FIRLADI!

Gram altında 2022 yılı içerisinde ani yükselişlerin olduğunu ifade eden Kapalıçarşı esnafı Günay Güneş yaptığı açıklamada bu ani çıkışların yeni yılda olmayacağını ve altının kontrollü bir şekilde yükseleceğini beklediklerini söyledi. Günay Güneş açıklamasında altının yükselmesinin vitrin kuyumculuğuna zarar verdiğini kaydederek, "Çünkü esnaf, ürünü satarak değil de işçiliğinden kazanıyor. Vatandaş ise altını artık yatırım aracı olarak görüyor." diye konuştu.

Altının yükselmesi ve düşmesinin küresel bir olay olduğunu söyleyen Günay Güneş o nedenle olumsuz bir durum olmadığı sürece altının yukarı yönlü devam edeceğini söyledi. 2023 yılının ilk çeyreğinde gram altının  1110-1120 TL bandında olacağını söyleyen Günay Güneş, 2 ve 3. çeyrekte ise yeni rekorlar göreceğimizi dile getirerek, yeni yılda rekorlar göreceğimizi söyledi. 

Açıklamasında altının şu anki her yukarı yönlü hareketinin yeni rekor demek olduğunu söyleyen Günay Güneş, geçtiğimiz sene altının ani yükseldiğini ve ani düşüş yaşadığını belirterek, "Yeni yılda bu şekilde bir düşüş ya da yükseliş beklemiyoruz.”  dedi.

1 gram altının 2 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Altını olanlar resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Altının efendisi İslam Memiş son tahminini resmen açıkladı! Altını olanların dünyaları başına yıkıldı! Hemen bakın!

Gram altın bu tarihte tam 1.650 TL olacak! İslam Memiş resmen açıkladı! Bu tarihi duyanın ağzı adeta kulaklarına vardı!