Altın & Gümüş

Altının 5 gün sonra izleyeceği rota! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, kuyumcuya koşun!

Merkez bankasının faiz kararının ardından piyasalarda yaşanan çalkantılı hal devam ederken; dolardan güç alan fiyatların ne olacağı merak ediliyor. Analistler peş peşe duyurdu. Altının 5 gün sonra izleyeceği rota belli oldu. Yükseliş hızını kaybeden altın fiyatları vatandaşlara ufak çaplı bir kalp krizi yaşattı

Merkez bankasının faiz kararının ardından piyasalarda yaşanan çalkantılı hal devam ederken; dolardan güç alan fiyatların ne olacağı merak ediliyor. Yükseliş hızını kaybeden altın fiyatları vatandaşlara ufak çaplı bir kalp krizi yaşattı. Dün yeniden hız kazanan altına yatırım yapmak için uygun bir zaman mı? Analistler peş peşe duyurdu. Altının 5 gün sonra izleyeceği rota belli oldu. 

 

GRAM ALTIN EYLÜL'DE HIZ KAZANACAK! YAKALAYANA AŞK OLSUN!

Altına yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu belirten Analistler, Eylül ayı rotasını açıkladı. Altının 5 gün sonra bin 50 TL'yi göreceği açıklandı. 

Eylül ayı rotasını oluşturan analistler, şimdi altın alanların ay sonunda büyük bir kâr elde edeceğini vurguladı. Analistler tarafından gram altın Eylül ayı sonunda bin 100 TL'yi hatta bin 200 TL'yi göreceği belirtildi.

Analistler; altında yaşanacak olan zirvenin doların yükselişi ile doğru orantılı ilerleyeceğinin altını kırmızı kalem ile çizdi.

 

İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI!

Altın kahini olarak tanınan İslam Memiş, Ağustos ayının altın için son alım imkanı olduğunu söyledi. Memiş, altının Eylül ayında ise bin 12 TL ve bin 50 TL aralığında olacağını açıkca hatırlattı. Dolar yükselişi ile altının uzun mesafe koşusuna çıkacağını da ayrıca duyurdu.

SELÇUK GEÇER'DE KONUŞTU!

Selçuk Geçer, ise altında yükselişin dolarla geleceğini açıkladı. Dolarda beklenen yükseliş gerçekleşirse altının 2 bin TL olacağını belirtti. Geçer, altının yıl sonunda ise bin 500 TL'yi test edeceğinin altını çizdi. 

 

ALTIN FİYATLARINDA SON DAKİKA!

26 AĞUSTOS 2022 GRAM ALTIN KAÇ TL?

Alış fiyatı: 1.023,22 TL
Satış fiyatı: 1.035,57 TL

26 AĞUSTOS 2022 ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.676 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.691 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.671 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.691 TL 

26 AĞUSTOS 2022 YARIM ALTIN KAÇ TL?

Yeni yarım alış fiyatı: 3.342TL
Yeni yarım satış fiyatı: 3.383 TL
Eski yarım alış fiyatı: 3.342 TL
Eski yarım satış fiyatı: 3.376 TL

Elinde euro olanlar Çabuk bakın! İlk gören kazanıyor! Euro bugün bu seviyelerde! 

Doların 10 gün sonra geleceği rakam! Analistler uyardı! Görmeyen kalmasın, acilen bakın!

Düğünlerde artık altın takılmayacak! Altının ve doların yerini bambaşka bir şey aldı! Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı