Altın & Gümüş

Altının altını üstünü iyi bilen İslam Memiş, altında rekor için resmen tarih verdi

Altın fiyatlarında yaptığı doğru tahminlerle bilinen İslam Memiş, altın fiyatları hakkında yatırımcıları yakından ilgilendiren bir tarih verdi. Vatandaşlar altın fiyatlarında son durumun ne olacağını araştırıyor

 Altın fiyatlarında son yaşanan gelişmeler, vatandaşları meraklandırıyor. Vatandaşlar altın fiyatlarında son durumun ne olacağını araştırıyor. Altın fiyatlarıyla ilgili yaptığı tahminlerle bilinen İslam Memiş de altına yatırım yapmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren değerlendirmelerde bulundu. 

DÜŞÜŞE GEÇECEK ANCAK SİZ ENDİŞE ETMEYİN

Pek çok yatırımcının açıklamalarını yakından takip ettiği en üst seviyeyi bekliyor. Para piyasaları konusunda uzun zamandır tahminlerde bulunan uzman isim son videosunda “1230 TL’leri konuşmaya başlayacağız” diyerek müjdeyi paylaştı. 

Ünlü uzman İslam Memiş, yaptığı açıklamada şu anda yükselişte olan tüm emtiaların bir anda düşüşe geçeceğini ancak yatırımcıların altın ve gümüş konusunda endişe etmeden sabretmeleri gerektiğini söyledi. Peki, seçimin erken yapılması piyasaları nasıl etkileyecek? Borsa önümüzdeki süreçlerde ne olacak? İşte uzman isimden bu soruların yanıtları...

Uzman isim, borsada bir süre daha beklemeyi ve yıl içinde farklı dalgalamaların olacağını söylerken zirve rakamı da vurguladı. İslam Memiş'e göre, borsa 6500 seviyelerine çıkacak. 

 

ALTINDA REKOR İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYI BEKLEYİN

Dolar/TL kurunda piyasalar 18.80 seviyesinde sabit yatay sürecin devam etmesi öngörülüyor. Bununla birlikte Euro/TL kuru pozitif sürecini devam ettiriyor. Euro direnç seviyesini tamamlamış gibi duruyor. 

Altının Ons’undaki değer artışı hızlı toparlanmayı beraberinde getirdi. Bu süreçten pozitif etkilenen Ons 1920 dolar seviyesinden alıcısını buluyor. Uzman isim İslam Memiş beklemeyi öneriyor. Şu anda 1190 lira seviyelerinden bir düşüş bekleniyor. Ancak bu yanıltıcı olmasın, diyerek uzman isim vurguluyor: “Önümüzdeki haftayı bekleyin. 1230 seviyeleri konuşulacak. Ons’ta kalın ve takip edin!” dedi.