Kent Haberleri

Altının dehası İslam Memiş altının yönünün nasıl olacağını peş peşe açıkladı! Yatırımcılar bu sıralamayı iyi takip edin

Altın dehası İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Altının yönünün nasıl olacağını peş peşe açıklayan Memiş, elinde altını olanları uyardı. Memiş, altın fiyatlarının sırayla nasıl oalcağını peş peşe açıkladı

Altın ile ilgili açıklamları ile piyasada adını sıkça duymaya alıştığımız İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, altın fiyatlarının sırayla nasıl oalcağını peş peşe açıkladı.  Elinde altını olanlar bu sıralamayı iyi takip edin!
 

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

Yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Binlerce kişi altın fiyatları  yükselecek mi, düşecek mi, altın fiyatları ne olacak? gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Konu ile ilgili açıklama İslam Memiş'ten geldi. Memiş, geçen yıl altın fiyatlarının baskılandığını söyledi.

Gram altının yılın ilk çeyreğinde 171 lira değer kazandığını ve önümüzdeki günlerde kısa vadeli bir geri çekilme beklediklerini açıkladı.

BU geri çekilmenin ardından tekrar yükseliş trendinin olacğaını işaret eden Memiş, faizlerin yükselmeyecek olması altın fiyatlarını pozitif yönde desteklediğini söyledi.

Memiş özellikle Haziran ayından sonra yükselişler beklediğini söyleyerek, gram altının 1400 hatta 1500 lira seviyelerine kadar geleceğini açıkladı.  Gram altında yeni rekorlar yolda diyerek yatırımcıarı sevindirdi.  

 

 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında. Altın fiyatları hafta sonunun spon gününde yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Altın fiyatları 9 Nisan Pazar gününe yükselişle başladı. Altın olan güven yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ''bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın kaç lira, yarım altın kaç TL?'' sorularının  yanıtlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı bugün 2008 dolar iken gram altın 1288 lira, çeyrek altın 2105 lira, yarım altın 4209 lira, Ata altın  fiyatı 8602 liradan işlem görüyor.

Hafta sonu altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar oldu? 9 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası şubatta 22.5 ton altın satın aldı!