Kent Haberleri

Altının efendisi İslam Memiş gram altın için yeni rekoru açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş gram altın için yeni rekorunu açıkladı. fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen gram altın için İslam Memiş'ten açıklama geldi. Serbest piyasalarda bugün gram altında 1409 liraya kadar yükseldi


Fed faiz kararından sonra yükselişe geçen altın fiyatları yeni rekorunu kırdı. Serbest piyasalarda bugün gram altında 1409 liraya kadar yükseldi. İslam Memiş gram altın için yeni rekoru açıkladı. 

GRAM ALTIN İÇİN YENİ REKOR!

Gram altın dün Fed faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gece saatlerinde gram altın 1290 liraya kadar yükseldi. Alıtnın efendisi İslam Memiş gram altında yeni rekoru twitter hesabı üzerinden açıkladı. İslam Memiş'ten kririk bir açıklama geldi. Memiş ''2017  dolar üzerini kıran altının onsu 2079 dolar hedefine gitti, Gram altın ise serbest piyasalarda 1,409 lirayı gördü'' dedi.

 

İSLAM MEMİŞ'TEN YATIRIMCILARA UYARI GELDİ!

İslam Memiş, elinde varlığı olan yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Elinde varlığı olanlara seslenen Mmeiş, yüksek fiyatı görünce satarım düştüğünde altımı diye hayal kuruyorsa o kişinin piyasayla alakalı hiçbirşey bilmediği kesindir dedi.  Makasa aralığına da dikkat çeken Memiş, ''Makas aralığı, işçilik, belirsizlik bunlardan haberdar değil. Elinde malın var. Otur işine bak. Macera mı arıyorsun? Sat. Yüreğin varsa sat." diyerek yatırıcılara tek tek uyarıda bulundu.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları yatıırmcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken, yatırımcılar son dakika altın fiyatlarının ne kadar olduğunu arama motorlarında araştırıyor. Altının ons fiyatı şu dakikalarda 2015 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1396 lira, çeyrek altın 2301 lira, yarım altın 4617 liradan satılıyor.

Gram altın zirveye bir adım daha yaklaştı! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü! 

Altın resmen tozu dumana kattı! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! Hemen bakın! 4 Mayıs 2023 altın fiyatları