Altın & Gümüş

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler... Altın fiyatlarının rekor rakamlara ulaşması ile gümüşe olan talep artmaya başladı

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının rekor rakamlara ulaşması ile gümüşe olan talep artmaya başladı. Altın alanayan yatırımcılar gümüşe yatırım yaparken gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Bu kapsamda yatırımcılar uzmanların gümüş yorumlarını yakından takip ediyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

GÜMÜŞ FİYATLARI SIRAYLA BÖYLE OLACAK!

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı.

Memiş gümüş fiyatları ile ilgili şu ifadeleri kullandı: ''Ons gümüş 22.80 dolarda. Burada da 23.30 - 23.50 doları takip ediyorum. Bu hafta ons gümüşte yukarı yönlü hareketler beklediğimi söyleyebilirim. Gram gümüşte 18 liraya düşüş öngörüm devam ediyor. Bu yıl için 20 lira üzerini de beklemeye devam ediyoruz." dedi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? 7 Temmuz 2023 güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? 7 Temmuz 2023 gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? 7 TEMMUZ 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA OLDU? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

Yatırımcılar haftanın son işlem gününde gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,71 dolar. Gümüşün gram fiyatı 18,91 TL'den alınıp, 19,67 TL'den satılıyor. Gram altın ise bugün 1636 liradan işlem görüyor.

Altın şaha kalktı! Gram altın fırladı! Çeyrek, yarım altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 7 Temmuz 2023 altın fiyatları

Dolar/TL şu anda ne kadar? 7 Temmuz Cuma dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar bugün kaç lira?