Kent Haberleri

Altının efendisi İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Altın ve doları olanlar uyanık olun! Çok batan olacak

Altının efendisi İslam Memiş, altın ve dolardaki hareketliği değerlendirerek yatırımcılara ''uyanık olun'' uyarısında bulundu. Memiş altın ve dolardaki ekran ve piyasalardaki rakamların birbirinden farklı olduğunu söyşeyerek ''uyanık olun'' uyarısında bulundu

Altının efensidi İslam Memiş, gram altın ve dolardaki makas aralığını değerlendirdi. Memiş altın ve dolardaki ekran ve piyasalardaki rakamların birbirinden farklı olduğunu söyşeyerek ''uyanık olun'' uyarısında bulundu. Çok batan olacak!

İSLAM MEMİŞ İLK VE SON KEZ AÇIKLADI!

İslam Memiş, altın ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, altının ons fiyatının 1990 dolar seviyesinde ve yol haritasında bir değişklik olmdığını söyledi. Memiş, Fed faiz kararına kadar, altının onsunda 1960 dolar, yukarıda 2010 dolar bandını takip edeceğini belirtti.  Ons altında 1960 dolar öngörüsünün devam ettiğini söylyerek yaz aylarına kadar 2350 doları takip edeceğini aktardı.

Gram altının resmi rakamlara göre 1250 TL olduğunu ama serbest piyasalarda 1353 13562 lira aralığında olduğunu  gün içinde 1374 liraya kadar yükseldiğin ama 1350 TL üzerinde gram altının alınmayacağını belirtti. Gram altının yıl içinde 1350 ve 1450 TL olacağının da vurgusunu yaptı.

ÇOK BATAN OLACAK!

Dolarda dün ve bugün alış satış yapanlar için aradaki makasın fazla olduğunu söyleyen Memiş son iki haftanın kaldığını söyledi. Bu iki hafta için algıyla varlıklarına yön veren, kumar oynayan ya batacak ya da çıkacak. Çok kumar oynayan olacak. Çok batan olacak. Hadi hayırlısı. Bakalım batanlar suçu kimde arayacak? Çok merak ediyorum. Zengin olan kendinden bilir, batan kimden bilir?

Seçim öncesi ve sonrası volatilite o kadar çok olacak ki, özellikle seçim gecesi o kadar çok büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz.'' dedi.
 

ALTIN VE DOLAR FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın ve döviz piyasası yatırımcıların odağında. Yatırımcılar güncel altın ve döviz piyasasını yakından takip ediyor. Bugün altının ons fiyatı 1980 dolar iken gram altın 1354 lira, çeyrek altın 2261 lira, yarım altın 4508 lira, tam altın fiyatı 8910 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar kuru ise  güne düşüşle başladı. Dolar 20,137 liradan alınıp 20,186 liradan satılıyor.

Altın fiyatları düşüyor! Gram altın ne kadar oldu? Hemen bu rakamlara bakın! 28 Nisan 2023 altın fiyatları

Doların 4 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Dolar ne 25 TL ne de 36 TL olacak! Dolar tam bu kadar olacak!

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! Euro'nun yönü belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte cevabı!