Kent Haberleri

Altının efendisi İslam Memiş resmen rakam verdi! Gram altını olanlar buz kesti! Hemen siz de bu rakama bir göz atın!

Altının efendisi İslam Memiş bu kez resmen rakam verdi! Gram altını olanlar buz kesti... Hemen siz de bu rakama bir göz atın... Bir süredir düşüş eğilimine giren altın fiyatlarının rekor seviyeye ulaşmasına adeta ramak kaldı

Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden sürüyor. Bir süredir düşüş eğilimine giren altın fiyatlarının rekor seviyeye ulaşmasına adeta ramak kaldı. 

Altın fiyatları hakkındaki önemli açıklamalar yapan İslam Memiş bir kez daha gündeme geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Altının Efendisi olarak anılan İslam Memiş, altın fiyatlarının 1.780 dolar seviyesinde yukarı yönlü kırılma yaşaması ile birlikte 1.815 dolar seviyesine kadar ulaşabileceğini dile getirdi.

Altının efendisi İslam Memiş bu kez resmen rakam verdi! Gram altını olanlar buz kesti... Hemen siz de bu rakama bir göz atın...

Karar'da yer alan habere göre, Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ilerleyen haftalarda altın fiyatının 1800’lü rakamlara çıkacağını dile getirdi.

İSLAM MEMİŞ'TEN SON DAKİKA AÇIKLAMALARI GELDİ

Piyasalar hakkındaki son gelişmeler altını olanlar ya da altın almak isteyenler tarafından merakla beklenirken, son dakika açıklaması da İslam Memiş'ten geldi. 

Yaptığı açıklamada gram altın için rekor seviyeyi işaret eden Altının Efendisi İslam Memiş, direnç seviyesinin kırılması ile beraber yükselişin devam edeceğini dile getirdi.

İslam Memiş yaptığı açıklamada altının ons tarafında bin 780 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceklerini dile getirerek, aşağıya bakıldığında bin 730 devamında bin 716 dolar seviyeleri olduğunu söyledi. 

Kar satışlarının olabileceğini dile getiren İslam Memiş, geçen hafta cuma ve bugün altın fiyatlarının agresif olduğunu dile getirdi. Kar satışının gelmesi gerektiğini dile getiren İslam Memiş, bu sayede sağlıklı yükselişlerin görülebileceğini kaydetti.

Ons altın fiyatı hakkında da önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, 1.780 dolar seviyesinin kırıldıktan sonra fiyatları 1.815 dolar seviyesine kadar artabileceğini dile getirdi. Altının Efendisi İslam Memiş, ilerleyen haftalarda 1800'lü rakamların konuşulabileceğini de kaydetti.

ALTINDA YÜKSELİŞ SÜRECEK Mİ?

Verilen son dakika detaylarına göre, gram altın fiyatları hakkında hedef ve tarih veren Altın Kahini İslam Memiş, hem ons hem de gram altın fiyatlarının pozitif görünüm içerisinde olabileceğini dile getirdi. 1060 seviyesinin güçlü bir direnç olduğuna değinen İslam Memiş, devamında ise 1100’lü rakamların görülebileceğini söyledi.

Gram altın birkaç güne bu kadar olacak! Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın!,

Gram altının geleceği rakamlar tek tek açıklandı! Altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen bu rakama göz atın!

Gram altın haftaya bu rakama gelecek! Altının Efendisi açıkladı, rakamı duyan resmen donup kaldı! Hemen siz de bir bakın