Kent Haberleri

Altının efendisi İslam Memiş son tahminini resmen açıkladı! Altını olanların dünyaları başına yıkıldı! Hemen bakın!

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların radarına giren isimler arasında yer alan Altının efendisi İslam Memiş son tahminini resmen açıkladı... Altını olanların dünyaları başına yıkıldı... Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yaptığı açıklamada altın yatırımcılarını da uyaran ve Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş son tahminini de açıkladı

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bazı önemli açıklamalar yaptı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yaptığı açıklamada altın yatırımcılarını da uyaran ve Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş son tahminini de açıkladı.

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların radarına giren isimler arasında yer alan Altının efendisi İslam Memiş son tahminini resmen açıkladı... Altını olanların dünyaları başına yıkıldı... Hemen bakın...

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların radarına giren isimler arasında yer alan Altının efendisi İslam Memiş son tahminini resmen açıkladı... Altını olanların dünyaları başına yıkıldı... Hemen bakın...

Yeni Akit'te yer alan habere göre, Nasıl Bir Ekonomi TV'de önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, ekran fiyatlarıyla fiziki taraftaki işlemlerin aynı olduğunu dile getirerek, ekranlarda gram altının fiyatının 20 TL daha ucuz göründüğünü dile getirdi.

Yaptığı açıklamada "Ben de diyorum ki sadece altın alacaklar değil altın alacaklar da dahil o ekrandaki fiyatlardan bozdurursanız zarar ederseniz." diyen İslam Memiş, "Zarar etmeyin" diyerek bazı önemli uyarılar da yaptı.

Bunu tekrarlama sebebiyle ilgili de konuşan İslam Memiş, gençlerin araba almak istediğini dile getirerek, yeniden bir ev alma, arazi almak düşüncesi olduğunu, bu birikimlerini de bozdurmak zorunda kaldığını ve haliyle ekran fiyatlarına bakıp bozdurmanın hoş gelmediğini ve fırsatçılık yapan insanların olduğunu dile getirdi.

Karşımızda 1.100'lü rakamlar olduğuna değinen Altının Efendisi İslam Memiş, sadece dolar kurundan destek alarak gram altının buralara geldiğini söyleyerek, ons altının daha bu işe dahil olmadığını söyledi.

İslam Memiş açıklamasında ons altının gram altına destek vereceğini belirterek 1.100'lü rakamları aşacağını kaydetti.

 

İSLAM MEMİŞ'İN 1.450 TL TAHMİNİ NEDEN TUTMADI?

Daha önce yaptığı açıklamalarda bu sene sonunda gram altının 1.450 lira olacağını dile getiren İslam Memiş bu öngörüsünün gerçekleşmeme sebebine de değindi. İslam Memiş açıklamasında bu seneyle alakalı gram altın için 1.450 lira bir beklentisi olduğunu ancak dışarda ons altını serbest bırakmadıklarını söyledi.

Yoksa şu an gram altının 1.450 lira olacağına değinen Altının Efendisi İslam Memiş, altın enflasyondan, resesyondan beslendiğini ve burada tamamen bir tezat olduğunu belirterek, "Normalde dolar TL 20 lira seviyesinin üstünde. Hem kur hem de ons altın baskılanıyor." dedi.

Altın fiyatlarında yılbaşı şoku! 25 Aralık 2022 altın fiyatlarını görenin resmen nutku tutuldu! Hemen bakın!

Gram altın bu tarihte tam 1.650 TL olacak! İslam Memiş resmen açıkladı! Bu tarihi duyanın ağzı adeta kulaklarına vardı!

Gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Altını olanların resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!