Altın & Gümüş

Altının efendisi İslam Memiş yatırımcıları baştan uyardı! Buna yatırım yapan servet sahibi olacak! 

Altının efendisi İslam Memiş, bir miktar parası olan ve yatırım arayışında olan yatırımcıları baştan uyardı. Buna yatırım yapan sertvet sahibi olacak. Altın, dolar, euro ve bitcoin derken yatırımcılar, ellerinde belli miktarda olan parasını yatırım amaçlı değerlendiriyor

Altını efendisi İslam Memiş, yatırımcıları baştan uyarara sertvet sahibi oalcakları yatırım aracını açıkladı. Altın, dolar, euro ve bitcoin derken yatırımcılar, ellerinde belli miktarda olan parasını yatırım amaçlı değerlendiriyor. İslam Memiş, ise yatırmcılara seslenelerek servet sahibi olacakları yatırım aracının ne olduğunu söyledi.
 

BUNA YATIRIM YAPAN SERVET SAHİBİ OLACAK!

İslam Memiş, yatırımcıların genellikle göz ardı ettiği gümüşü işaret ederek ''ben gümüşü önemsiyorum'' dedi. Yatırımcılara gümüş çağrısında bulunan islam Memiş, gümüş fiyatlarının sene sonunda rekor kıracağını söyledi.

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu söyleyen İslam Memiş, bu yıl da gümüşün yılı olacak diyerek yatırımcıları uyardı.

Gümüş yatırımı yapmayı düşünen yatırımcılar, gümüşe yatırım yapmak mnatıklı mı? sorusunu merak ediyor. İslam Memiş gümüş yatırımının önemli olduğunu ve yatırımcısına bu sene en çok kazandıracak yatırım araçlarından biri olacağını söyledi.

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının bu yıl içinde 20 TL, gümüşün ons fiyatının ise 40 dolar olacağını açıkladı.

Bugün fiyatları bugün ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? 27 Mayıs 2023 gümüş fiyatları.
 

27 MAYIS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 1 GRAM GÜMÜŞ NE KADAR OLDU?

27 Nisan gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları bugün ne kadar, gümüş kaç lira, gümüş kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Gümüş fiyatları bugün güne artışla başladı. Ons gümüş fiyatı an itiabriyle 23,33  dolar, gümüşn gram fiyatı 15,88 TL, satış fiyatı ise 17,455 TL seviyesinden işlem görüyor.

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Doların yarından sonra ne kadar olacağı belli oldu! Geri sayım başladı! Elinde 1 doları bile olanlar şimdiden hazır olun

Avrupa Merkez bankası açıkladı! Euronun yönü resmen belli oldu! Euro bu kadar olacak!