Kent Haberleri

Altının Efendisi İslam Memiş'ten flaş uyarı geldi! 1 gram bile altını olanlar dikkat! Bunu sakın ama sakın yapmayın!

Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş'ten gram altın için flaş uyarılar geldi.  1 gram bile altını olanlar dikkat! Bunu sakın ama sakın yapmayın...İslam Memiş yaptığı açıklamada özellikle gram altın için beklediği yeni zirveyi de duyurdu

Altının Efendisi olarak bilinen Finans analisti İslam Memiş, gram altın, gram gümüş, dolar ve euro için yeni tahminler yaptı. İslam Memiş yaptığı açıklamada özellikle gram altın için beklediği yeni zirveyi de duyurdu.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yaptığı son dakika yorumlarının kişisel olduğunu belirterek yatırım tavsiyesi olmadığına değinen İslam Memiş Dolar TL kurundaki geri çekilmenin bu hafta Borsa İstanbul 100 endeksinde 4000 seviyesine sebep olabileceğini kaydederek, orta ve uzun vadede pozitif beklentisinin devam ettiğini ama kısa vadede işin endeks tarafının farklı olduğunu söyledi.

İSLAM MEMİŞ, GRAM ALTIN İÇİN ŞOK UYARILAR YAPTI

Gram altın ile ilgili önemli detaylara değinen Altının Efendisi İslam Memiş, cuma günü sert düşüş ve yükselişler gördüklerini, hem altın hem gümüşte cuma günü ciddi panik yaşatıldığını söyledi. İslam Memiş, bununla satış yapanlar varsa ciddi canlarının yandığını söyleyerek, zarar ettiklerini söyledi. Yaptığı açıklamada "Ciddi bir manipülasyon var." diyen İslam Memiş, değerinin çok çok altında altın ve gümüş fiyatları olduğunu ve kesinlikle bir alım fırsatı olduğunu söyleyen İslam Memiş, "Siz siz olun, elinizdekini satmayın, kaptırmayın." dedi.

Haber Global'de yer alan habere göre, yaptığı açıklamada "Psikolojik savaşın yenileni siz olmayın." diyen İslam Memiş, kesinlikle korku ve panikle varlıklarınızı satmayın uyarısı yaparak, Cuma günü 1617 dolara kadar gerileyen altın onsunun aynı akşam haftayı 1657 dolar seviyesinden tamamladığını gördüklerini dile getirdi. 40 dolarlık yükseliş olduğunu dile getiren İslam Memiş, çok ciddi bir fake satış olduğunu kaydederek, korku ve panik olduğunu dile getirdi.  

"1666-1685 ve yukarıda 1705 dolar seviyesi ons altında" diyen İslam Memiş, 1685 dolar seviyesi kalıcı olursa tekrar yeni trendden bahsedileceğini dile getiren İslam Memiş, Ekim ayının son haftası olduğu için ekim ve kasım ayındaki beklentisinin büyük olduğundan dolayı emtiada, psikolojik bir savaş olduğunu da emtia tarafındaki trendinin pozitif yönde devam ettiğini kaydetti.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında zam depremi! Maaşlar bir bir şekillendi! En düşük maaşı duyan inanamadı

Emekli ve memurların ek ödeme hesaplamalarında büyük deprem! Hemen peş peşe hesaplanan ek ödeme tutarına göz atın!

Altının 6 gün sonra ne kadar olacağı az önce resmen açıklandı! Rakamı duyan herkes mıh gibi çakıldı! Hemen bir göz atın