Altın & Gümüş

Altının fırlayacağı net tarih belli oldu! Böyle bir rakam yok! Herkesin haberi olsun

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüe geçen altın fiyatları için uzmanlardan tarih ve rakam açıklaması geldi... Aaltın fiyatlarının ne olacağını merak edenler için uzmanlardan atlının fırlayacağı tarih ve rakam açıklaması geldi

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Aaltın fiyatlarının ne olacağını merak edenler için uzmanlardan atlının fırlayacağı tarih ve rakam açıklaması geldi. Herkesin haberi olsun, atın bu tarihte fırlayacak.

Altın fiyatları haftanın ikinci gününde de takip edilirken, konu ile ilgili Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein tarfından açıklama geldi.

Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, altın için net tarih vererek altının seviyesini açıkladı.

ALTININ FIRLAYACAĞI NET TARİH

Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein altın fiyatlarının fırlayacağı tarih hakkında açıklamalarda bulundu.

Altının ons fiyatının 2.000 dolar olacağını belirten Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, Fed'in bir yıl sonra tekrardan gevşemeye başlayacağını bu durumun da altın fiyatlarını destekleyeceğini belirtti. Altın fiyatlarının FED'in faiz kararına bağlı olduğunu belirten Jake Klein bir yıl sonra altın fiyatlarının fırlaaycağını vurguladı.


 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Altın fiyatları son zamanlarda sert düşüşlerle karşımıza çıkıyor. Cuma günü FED Başkanı Jerome Powell'ın şahin tonlu açıklamalarından sonra dolar/TL kuru ivme kazandı.

Dolar kurunun yükselişe geçmesi ile altın fiyatları üzerinde baskı arttı. Bu durum altın fiyatlarının düşmesine neden oldu.

Dolar/TL kuru tüm gelişmiş ülkelerin para birimlerine karşılık artışa geçerken, kıymetli metal olan altının değer kaybetmesine neden oldu.

 

ONS ALTIN VE GRAM ALTIN

Haftanın ikinci işlem günü olan 30 Ağustos salı günü altın fiyatları  aşağı yönlü hareketini sürdürüyor. gram altın ve ons altın değer kaybederken diğer altın türleri de düşüşe geçti.

Bugün ons altın 1735 dolardan işlem görürken gram altın 1025 TL oldu.


Şu dakikalarda çeyrek altın fiyatı, 1675 TL, yarım altın 3,353 TL, TAM ALTIN 6,683 TL, Ata altın fiyatı, 6,859 TL, Atabeşli altın 34,178 TL, gremse altın ise 16,679 TL seviyesinde satışa sunuluyor.

Altın fiyatları tuzla buz oldu! 1 gram bile altını olanın aklı çıktı! Son dakika altın fiyatları 30 Ağustos 2022

Gram altına yatırım yapanlar buna dikkat! İslam Memiş uyardı

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın!