Kent Haberleri

Altının geleceği yeni rekor seviye gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı

Altının geleceği yeni rekor seviye gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı. Altın fiyatları ne kadar olacak? Ons aaltının 1840 dolara yükselmesi ile gram altın 1130 lira seviyelerine yükseldi

Altın fiyatları son zamanlardaki düşüşün ardından tekrar yükselmeye çabasına girdi. Ons aaltının 1840 dolara yükselmesi ile gram altın 1130 lira seviyelerine yükseldi. Yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Altının geleceği yeni rekor seviye gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı.

ALTININ GELECEĞİ YENİ REKOR!

Troy Kıymetli Maden Ticaret AŞ, “Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri” raporunda dikkat çeken tahminlerde bulundu.

Yatırımcılar tarafından “güvenli liman” olarak görülen altının geçen yıl bu rolünü gerçekleştiremediği fakat bu yıl ons bazında 2.000 doları aşarak yeni bir rekor seviyeye çıkmasınını beklediklerini aktardı.

Açıklanan raporda, bu yıl altını güçlendirecek ana unsurun doların alım gücündeki zayıflık olduğunun vurgusu yapıldı.

Raporda dolar kurunun alım gücünün zayıflığı ile birlikte Fed’in izlediği şahin politikaları gevşetmesi, faiz artırımının hız kesmesi ve küresel risk iştahının durumunda altın fiyatlarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. Altının bu yıl ons bazında yeniden 2000 doları aşarak, yeni bir rekor seviyeye ulaşması öngörülüyor.

Bugün altın fiyatları ne kadar?  Son dakika altın fiyatları kaç lira?  Altın fiyatları bugün kaç lira oldu? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın fiyatı kaç lira_ Yarım altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları...

ALTINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları bugün ne kadar, son dakika altın fiyatları kaç lira oldu? sorularının yanıtlarını aratıyor. Bugün ons altın 1832 dolara kadar yükseldi, gram altın fiyatı an itibariyle 1137 lira, çeyrek altın fiyatı 1860 lira, yarım altın fiyatı 3720 lira, tam altın fiyatı 7410 lira, ata altın fiyatı 7601 liradan satışa sunuluyor.

Altın gaza bastı! Elinde altını olanlar acil baksın! Gram ve çeyrek altın ne kadar? 2 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Resmen açıklandı! Dolar için yeni senaryo yazıldı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!