Kent Haberleri

Altının geri çekilme zamanı geldi diyen dünyaca ünlü analist peş peşe açıkladı! Yürekler ağza geldi! Hemen bakın

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının ons fiyatı rekordan uzaklaşırken dünyaca ünlü analist  Adrian Day altında geri çekilme zamanın geldiğini açıkladı. Altını olan acil baksın  Bu hafta ABD enflasyon rakamları ve ABD Merkez Bankası tutanakları faiz oranlarında ipuçların aranacağı sinyalleri ile yakından takip ediliyor

Altın fiyatları bu hafta yaşanacak olan iki kritik gelişmenin etkisi ile düşüşe  geçti.  Bu hafta ABD enflasyon rakamları ve ABD Merkez Bankası tutanakları faiz oranlarında ipuçların aranacağı sinyalleri ile yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. Ons altın 2000 doların altına geriledi. Peki altın fiyatları ne olacak?

Altının geri çekilme zamanı geldi diyen dünyaca ünlü analist resmen yürekleri ağza getirdi! Altını olan acil baksın
 

ABD ENFLASYON VERİLERİ FED'İ ETKİLEYECEK!

Çarşamba günü mart ayı enflasyon rakamları açıklanacak. Tutanaklarda, politika sıkılaştırmasına yönelik iştahın yanı sıra yetkililerin finansal sistemin sağlığına ilişkin görüşlerine dair ipuçları arayacak.

ALTININ GERİ ÇEKİLME ZAMANI GELDİ!

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne oladcağını merak ediyor. Adrian Day Asset Management’ın başkanı Adrian Day bu hafta için altında düşüş eğilimi olmasına rağmen, bu düşüşün kısa süreceğini açıkladı.

Bu bağlamda analist, “Piyasa yükselmek istiyor gibi görünse de altının geri çekilme zamanı geldi. Hem kurumsal hem de bireysel yatırımcılar arasında altına yönelik artan bir talep var. Bu da herhangi bir düşüşü sınırlayacaktır,” ifadelerini kullandı.

 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişli tarafından yakından takip ediliyor. Altın yatırımcıları ve altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcılar bu kapsamda '' altın fiyatları ne kadar, gram altın kaç lira, çeyrek altın ne kadar oldu, yarım altın kaç TL?'' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı bugün 2001 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1287 lira, çeyrek altın 2103 lira, yarım altın 4207 lira, tam altın fiyatı ise 9381 liradan satılıyor. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar bu rakamı görür görmez resmen yıkılacak! Hemen bakın!