Kent Haberleri

Altının göreceği en yüksek rakam açıklandı! Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Koşun hemen bakın!

Altın fiyatları Fed faiz kararından sonra dalgalanmaya başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken uzmanlar tarafından altının göreceği en yüksek rakam açıklandı. Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Koşun hemen bakın! ABD enflasyon rakamlarından sonra 1825 dolara olan ons altın Fed'in faiz kararından sonra 1800 doalrın altına gerilemesi yatırımcıları korkuttu

Altının ons fiyatı dalgalı bir haftayı geride bıraktı. ABD enflasyon rakamlarından sonra 1825 dolara olan ons altın Fed'in faiz kararından sonra 1800 doalrın altına gerilemesi yatırımcıları korkuttu.  Altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar için uzmanlardan altının göreceği en yüksek rakam açıklaması geldi.  Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Koşun hemen bakın!

ALTIN FAİZ DALGASINA KAPILDI!

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararı beklentiler doğrultusunda 50 baz puan arttı. Karar sonrasında konuşma yapan Fed başkanı Jerome Powell şahin tonda açıklamalar yapınca altın fiyatlarında dalgalanmalar yaşandı. Faiz karar metninde 2023 sonunda politika faizinin yüzde 5,1 seviyesinde gerçekleşmesinin beklendiğine dair gelen açıklamalar da yer aldı.  Bu açıklamalar ons altını 1825 dolardan 1777 dolara kadar düşmesine neden oldu.

Peki altın fiyatları ne kadar olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte Altının göreceği en yüksek rakam...

ALTININ GÖRECEĞİ EN YÜKSEK RAKAM!

Altın fiyatlarının göreceği en yüksek rakam Credit Suisse tarafından açıklandı. Credit Suisse; Altın, şu anda 1.790 dolarda görülen kritik 200 günlük hareketli ortalamaya yakın. Mevcut tabanla, 2022 yılındaki düşüşün yüzde 50'lik düzeltmesi olan 1.843 dolara, ardından da 1.877 dolara ve sonrasında 3’üncü durak olarak 1.896 dolara seviyesine göz dikecek.” dedi.

Öte yandan altında rekor yükselişlerin olacağını söyleyen Investing.com analisti Barani Krishnan da altın fiyatlarının 1950 dolara kadar yükselebileceğini belirtti.

GRAM VE ONS ALTIN FİYATI

Son dakika gram altın ve ons altın fiyatı bugün de merak edilip araştırılıyor. Ons altın 1793 dolar olurken gram altın 1093 liraya yükseldi. Hafta sonunun ilk günü olan cumartesi günü altın fiyatları yurt dışı piyasalarda yukarı yönlü hareket ediyor. 

Dolar tam bu tarihe kadar yükselecek! Piyasa Kahini İslam Memiş net cevap verdi! Büyük fırsatı kaçırmayın!

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Rekor geliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar hemen bakın! Güncel canlı altın fiyatları