Kent Haberleri

Altının kaderi 3 saat sonra resmen belli olacak! Elinde avucunda altını olanlar hemen baksın! Geri dönüşü yok

Gram altın Fed faiz kararı öncesi güne düşüşle başladı. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecel mi? Altının kaderi 3 saat sonra resmen belli olacak! Elinde avucunda altını olanlar hemen baksın! Geri dönüşü yok! Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafında merak konusu olmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta ons altın 1950 dolara kadar yükselirken gram altın 1178 TL ile rekor kırdı. Rekorun ardından altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları şimdi de Fed faiz kararına takıldı. Peki altın fiyatları ne kadar olacak?

ELİNDE AVUCUNDA ALTINI OLAN HEMEN BAKSIN!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki düşüşü değerlendirdi. Altın fiyatlarındaki düşüşlerin şubatın ortalarına kadar devam edeceğini belirten Memiş, ons altının 1850 dolara kadar gerileyeceğini söyledi. Dolar endeksinin 102 seviyesine kadar gerilesi altın fiyatlarının düşmesine neden oldu.

ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

İslam Memiş, ons altın tarafında geri çekilmelerin olacağını söyleyerek, 1880-1850 seviyelerini verdi. Ardından ons altında toprlanamaların olacvağını belirten Memiş,  2500 dolar seviyelerinin görüleceğini açıkladı. Fed'in faiz oranını yumuşatması halinde altın fiyatlarının daha da yükselişe geçeceğini açıkladı. İslam Memiş'e göre altın fiyatları şubatın 15'ine göre düşüşlerin devam edeceğini söyledi. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

1 Şubat Çarşamba son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın şu dakikalarda  1931 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gram altın aynı dakikalarda 1184 lira, çeyreka ltın fiyatı ise 1936 lira, yarım altın fiyatı ise 3872 lira, tam altın fiyatı ise 7714 lira seviyesinden satışa sunuluyor. 

Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak! Görenler yerinde duramayacak

Altın fiyatlarında ibre kırmızıya döndü! Elinde altını olanların feleği şaştı! Hemen bakın! 1 Şubat 2023 altın fiyatları