Kent Haberleri

Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak. Memiş,  altın fiyatları için son açıklamalarında ''15 Şubat'' tarihini işaret etmişti

Altın Kahini İslam Memiş, altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri değerlendirerek yatırımcıları uyardı. Memiş,  altın fiyatları için son açıklamalarında ''15 Şubat'' tarihini işaret etmişti. Peki bugünden sonra altın fiyatları ne olacak?  Altın fiyatları yükselecek mi? 

Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak.

ALTININ KADERİ BUGÜNDEN İTİBAREN DEĞİŞECEK!

Altın piyasası dün ABD enflasyon rakamlarına odaklanmıştı. Beklenen rakamlar dün saat 16:30 da açıklandı. Beklentilerin üstünde gelen rakamlar altın fiyatlarının yönünü yukarı çevirdi fakat bu yükseliş kısa sürdü. Altın fiyatları bugün tekrar düşüşe geçti. Altın Kahini İslam Memiş, altın fiyatlarının yönü ile ilgili herkesin merak ettiği açıklamayı yaptı.

Memiş; 15 Şubat'tan sonra altın fiyatlarının yükseleceğine değindi. 2023 yılında altın ve gümüş fiyatlarının rekor kıracağını ifade eden uzman isim 15 Şubat'a kadar geri çekilmelerin devam edeceğini söylemişti. 

Altın fiyatların yükseliş süreceğine gireceğinin altını çizen İslam Memiş, ''Altının ons fiyatı 1932 dolar seviyesinde 1900-1950 dolar aralığına sıkıştı takip ettiğimiz bant aralığı 1800-1850 dolar aralığında bir değişiklik yok.

Alım seviyelerimizi gram altın yatırımcıları çok iyi biliyor ne zamanki altının ons fiyatı 1850-1860 dolar seviyesinde olursa karşısında ki gram altın kaça tekabül ediyorsa buradan gram altın tarafına giriş yapacağız.” dedi.

GRAM VE ONS ALTIN SON DAKİKA! 15 ŞUBAT 2023

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor.

Bugün altın fiyatları güne aşağı yönlü başladı. Altının ons fiyatı an itibariyle 1836 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı ise 1139 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın fiyatı 1863 lira, yarım altın fiyatı bugün 3726 lira, tam altın fiyatı ise 7423 lira seviyesinden satışa sunuluyor.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş net yanıt verdi! Altını bile sollayacak rakam geliyor