Altın & Dolar

Altının kaderi yarından sonra resmen belli olacak! Nefesler tutuldu! 1 gram bile altını olanlar dikkat!

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları yatay seyrine devam ederken yarından sonra açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararı altının kaderini belirleyecek. Peki altın fiyatları ne olacak? 1 gram bile altını olanlar dikkat! Yarından sonra altının kaderi belli olacak

Ons altın haftanın ikinci işlem gününde yatay seyrini korurken gözler Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Yarından sonra altının kaderi belli olacak. Peki altın fiyatları ne olacak? Uzmanlar peş peşe açıkladı. 1 gram bile altını olanlar dikkat!

ALTININ KADERİ YARINDAN SONRA BELLİ OLACAK!

Uzmanlar altın için kritik seviyenin şuanda 1954 dolar olduğunu söyledi. Bu seviyenin altına doğru bir hareket fiyatları 1940 dolara seviyesine çekecek. Bu sviyeler gelmezse altının ons fiyatı 2000 dolar psikolojik seviyesine gelecek.

 

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI ARTIRACAK MI?

Ekonomi politikalarındaki değişiklik Merkez Bankası faiz artışına gidecek mi? sorusunu gündeme getirdi. Faiz politikasında yapılacak değişiklik sonrasında dolar kurlarını etkilemesiyle altın fiyatlarında da hareketlilik bekleniyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına ilişkin AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistler, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının (politika faizi) 1.075 baz puan artırılarak yüzde 19,25'e çekileceğini öngörüyor.

ALTINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Altında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın piyasası için kritik olan şu günlerde ons altın bugün güne artışla başladı. Yatırımcılar ''gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatı ne kadar?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

 Altının ons fiyatı 1953 dolar oldu. Gram altın fiyatı 1475 lira, çeyrek altın fiyatı 2411 lira, yarım altın 4822 lira, tam altın fiyatı ise 9600 liradan işlem görüyor.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

Bu senenin en çok kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek

Dolarda dananın kuyruğu yarından sonra kopuyor! Peş peşe açıklandı! Dolar böyle olacak!

'Büyük tufana hazır olun' diyen İslam Memiş euro için rakam verdi!