27 / 04 / 2024

Altının kalbini bile tanıyan kuyumculardan flaş altın açıklaması. Rakam verdiler. Düğün öncesi bakın

 Altının kalbini bile tanıyan kuyumculardan flaş altın açıklaması. Rakam verdiler. Düğün öncesi bakın

Altını en iyi bilen kuyumculardan altın fiyatları hakkında flaş açıklama geldi. Kuyumcuların bu açıklamaları düğün sezonu olması nedeniyle büyük ilgi gördü.



Altını en iyi bilen kuyumculardan zaman zaman altın fiyatları hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kuyumcular son yaşanılan hareketlilikten sonra altın fiyatlarını bir kez daha değerlendirdi. Düğün sezonu olması nedeniyle de vatandaşlar kuyumcuların bu açıklamasına daha çok ilgi gösterdi. 

Karar'da yer alan habere göre kuyumcular iyatların yukarı yönlü seyrinin süreceği belirtiliyor. Kapalıçarşı esnafından Mehmet Özsoy, "Gram altında fiyatların yükseleceğini müşterilerimize belirtiyorduk. Bize inanarak gram altına yatırım yapan müşterilerimiz kısa zaman zarfında kar sağladılar. Ancak bu kazanımlar burada son bulmuyor. Daha fazlası yolda. Gözlemlerseniz, gram altın ilerleyen süreçte yükselişini sürdürecek. Arada bir geri adımlar yaşanabilir, ancak bu durumların kalıcı olmayacağını artık bu piyasaya ilgi gösteren herkes farkında. Gram altın yatırımcılarına büyük sürprizler vaad ediyor," şeklinde ifade etti.

ÜSTÜNE RAKAM DA VERDİLER

Gram altın fiyatları üzerine fikir beyan eden bir diğer kuyumcu esnafı Şenol Tevfik ise, "Gram altın fiyatlarının hangi seviyeye geleceğini keşfetmek için iki veriye odaklanmamız gerekiyor. İlk olarak ons altının değer kazanmasını bekliyoruz. Diğer kritik unsur ise dolar kuru. Dolar kurunda denetimli bir yükseliş öngörülüyor. Bu iki faktör gram altını destekleyerek yükselişini hızlandıracaktır. Örneğin, şimdiye kadar ons tarafından yeterli desteği elde edemedik ve yükselişler bir miktar sınırlı kaldı. Ancak bu durum yıl sonuna kadar sürmeyecek. Yıl sonuna varmadan gram altının 1.900 TL'yi aşacağını tahmin ediyorum. 2.000 TL'nin üzerine çıkması da şaşırtıcı olmayacak" dedi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön