Kent Haberleri

Altının onsu 1 ayın dibinden geri döndü! Altın yatırımcıları bu rakamlara bakmadan geçmeyin! Altında son durum

Çarşamba günü Fed faiz kararının açıklanmasından sonra Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra altın fiyatları düşmeye başladı. Bugün ise altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın fiyatları yükselmeye başladı. Fed politika faizini üst üste 4 kez 75 baz puan artırarak 3,75-4 aralığına çıkardı

Piyasaların gözü çarşamba günü açıklanacak olan Fed faşz kararına çevirilmişti. Fed politika faizini üst üste 4 kez 75 baz puan artırarak 3,75-4 aralığına çıkardı. Piyasaların beklentisi de bu yöndeydi. Kararın ardından konuşma yapan Jerome Powell piyasaların yönünü değiştirdi. Dolar endeksi yükselişe geçerken ons altın fiyatı 1616 dolara kadar geriledi. 

JEROME POWELL'DAN KRİTİK AÇIKLAMA GELDİ

Fed Başkanı Jerome Powell kritik gelişme sonrasında piyasalar için önemli açıklamalarda bulundu. Powell, faiz artışlarına ara vermeyi düşünmek için çok erken olduğunu belirtti. Bununla beraber Powell aralık toplantısında daha sınırlı faiz artışının gündeme gelmesinin de olası olduğunu belirtti.

Powell, Fed'in enflasyonu düşürmek için ne kadar yüksek faiz gerektiği konusunda kararsız olduğunu belirtti. Bu gelişmeyle birlikte dolar endeksi yükselirken, altın fiyatları üzerindeki baskı arttı.

POWELL AÇIKLADI, ALTIN FİYATLARI DÜŞTÜ

Dün güne 1635 dolardan başlayan ons altın 1616 dolara kadar gerileyerek 1 ayın en dip seviyesini gördü. Gün içinde en düşük seviyeyi test ettikten sonra ons altın 1629 dolardan kapanışı yaptı.

ALTININ ONSU BİR AYIN EN DİP SEVİYESİNDEN DÖNDÜ

Bugün dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizinin geri çekilmesi ile birlikte altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü.

Haftanın son işlem gününe 1629 dolardan başlayan ons altın 1649 dolara kadar yükseldikten sonra 1 ayın en düşük seviyesinden yönünü yukarı çevirdi. Ons altında gün içerisinde en düşük 1628 dolar seviyesi test edildi.

GRAM ALTINDA SON DURUM

Haftanın son işlem gününe 975 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda önceki kapanış seviyesine göre yükselerek 986 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 974 lira, en yüksek ise 988 lira seviyeleri test edildi.

Piyasaların Efendisi İslam Memiş aman diyerek uyardı! 2 ay içinde yaptınız yaptınız! Hemen bu açıklamaya bakın!

Şimdi altın alma zamanı! Herkes gözünü dört açsın! Gram altın 1.000 TL'yi aşacak! Sakın dolar almayın! Duyan koşuyor

Gram altında düşüş devam edecek mi? Çeyrek altın kaç lira oldu? İşte 4 Kasım 2022 altın fiyatları...