Kent Haberleri

Altının piri İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı! 14 gün sonrasına dikkat! Çok büyük vurgun yapacaklar!

Altının piri İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili seçim sonrasını işaret ederek yatırımcıları uyardı. Çok büyük vurgun yapacaklar! Altındaki gelişmeleri değerlendiren Memiş 14 gün sonrasını işaret ederek ''çok büyük vurgunlar yapacaklar'' diyerek altın yatırımcılarını uyardı

Altının piri İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Altındaki gelişmeleri değerlendiren Memiş 14 gün sonrasını işaret ederek ''çok büyük vurgunlar yapacaklar'' diyerek altın yatırımcılarını uyardı. 

ÇOK BÜYÜK VURGUN YAPACAKLAR!

Altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda rekordan rekora koşarken, şu günlerde yatay seyrediyor. Yatırımcılar seçim öncesinde hızla altın almaya devame derken, İslam Memiş 14 gün sonrasını işaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş seçimlere 2 hafta kaldığını söyleyerek, altın piyasasında oalcakları şu şekilde açıkladı: "Son 2 hafta. Bu iki hafta içerisinde algıyla varlıklarına yön veren, kumar oynayan ya batacak ya da çıkacak. Çok kumar oynayan olacak. Çok batan olacak. Hadi hayırlısı. Bakalım batanlar suçu kimde arayacak? Çok merak ediyorum. Zengin olan kendinden bilir, batan kimden bilir?"

"Seçim öncesi ve sonrası volatilite o kadar çok olacak ki, özellikle seçim gecesi o kadar çok büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz. Sanal kumarhaneler çok yuvalar yıkacak." dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM! 29 NİSAN ALTIN FİYATLARI!

29 Nisan Cumartesi altın fiyatları milyonlarca kişinin odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Kapğalıçarşı altın fiyatları hem altın almak hem de saatmak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren takip ediliyor.

Bugün ons altın 1990 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1378 lira, çeyrek altın 2299 lira, yarım altın 4585 lira, tam altın 9091 lira, Ata altın 9404 lira, Atabeşli altın 46,532 lira, gremse altın 22,583 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak