Kent Haberleri

Altının piri İslam Memiş gram altın için asıl rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak! Son nokta!

Yılın son günlerine yaklaşılırken altın piyasasında hareketlilik devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? Gram altın ne olur? soruları için asıl rakam açıklaması Altının Piri İslam Memiş'ten geldi. O tarihte yer yerinden oynayacak. Son nokta...  İyi bir başlangıç yapan altın fiyatları ABD Merkez Bankası FED'in faiz politikasından dolayı ikinci ve üçüncü çeyrekte baskı altında kalarak düşmeye başladı

Altın fiyatları 2022 yılının ilk çeyreğinde olukça yüksek seyir izledi.  İyi bir başlangıç yapan altın fiyatları ABD Merkez Bankası FED'in faiz politikasından dolayı ikinci ve üçüncü çeyrekte baskı altında kalarak düşmeye başladı.  Kasım ayı iitbariyle altın fiyatları tekrar toparlanma sürecine girdi. 2022 yılına 775 liradan giren gram altın bugün 1098 lira seviyesine kadar yükseldi ve bir yılda 323 lira kazanç sağladı. Yatırımcılar, gram altının yeni yılda ne kadar olacağını merak edip araştırırken, Altının piri İslam Memiş gram altın için asıl rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak! Son nokta...

GRAM ALTIN İÇİN ASIL RAKAM BELLİ OLDU!

Altının piri İslam Memiş, gram altında yeni rekorlar beklediğini söyledi. 2023 yılı için gram altında 1280 liradan sonra 1300 lira ve 1400 lira seviyelerinin görüleceğini belirtti.

BU SEVİYELERDEN ALTIN ALALIM MI?

Yatırımcılar yeni yıla girmeden altın alalım mı? Bu fiyatlardan altın almak mantıklı mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. 

İslam Memiş, altın almak isteyenlerin ''bu rakamalardan altın almak mantıklı mı?'' sorusuna şu yanıtı verdi: ''Evet. Benim için öyle. Çünkü 2022 yılında ciddi anlamda baskılanan bir altın gümüş fiyatı var karşımızda. 2023 yılında da tam tersi senaryo görebiliriz.

Özellikle FED, Mart ayı ile birlikte faiz artırımlarını kenara bırakacak. Dolayısıyla da altın fiyatlarında daha çok yükseliş trendinin olacağını ben tahmin ediyorum.

2023 yılında gümüş altından daha fazla kazandıran veya daha fazla konuşulan bir emtia olabilir bu tarafa da dikkat çekmek isterim.'' dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

28 Aralık 2022 altın fiyatlarında son dakika gelişmeler küçük ver büyük ölçekli yatırımcılar tarafından merak edilmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1805 dolardan işlem görürken gram altın Kapalıçarşı fiyatı 1104 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın ise 1806 liradan satılıyor.

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

1.100 TL'ye yükselen gram altın tepetaklak oldu! Görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! Ters köşe! Çabuk bakın!

Dolar 2 gün son tam olarak bu kadar olacak! Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!